geçmiş olsun![]()
Bende tavsiye bir dahaki sefere cama kafa at daha az hasarlı çıkarsın. En güzeli yapmamak aslında . Hele heleki sigarayı bıraktığım bu haftalarda çok enteresan piskopatlıklar geliyor insanın aklına.
Şakası yok büyük geçmiş olsun. Bir anlık davranışla sinirlerinden olabilirdi elin. Var gerisini sen düşün.
Bir miktar demir ile bu sorunuda çözebilirsin kardeşim. Genelde ailelerimiz tavsip etmiyorlar ama. Koltuk kenarı için özel olarak üretilmiş demir ve tahta materyallerden tavsiye ediyorum sanada.
Aslında benimde bir tane almam lazım. Yaşlanıyorz apaçiler çoğalıyor lazım lazım şart şart.
Zaten asıl mülayimden korkacaksın.
Bak bu arkadaşta mülayim. Havlayanlara nasıl davranıyor.
http://www.pikniktube.com/video.asp?...57704c4cab6259
tabi cnm bende işim espirisndeyim silah tehlikeli bence.Kaldı ki ben kurusıkı ya bile karsiyim.Cünkü sinirle çıkartırsın kurusıkıyı karşıtaraf gerçeği çıkartır vurur sonra boş yere nie canını kaybedesin.Ama ufak çaplı dövücü,korkutucu aletler gerekli tabi.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
geçmiş olsun ayberk abi
Aydın İsabeyli / Mer-tur Tırmanma Şampıyonası 4.Ayak
![]()
öncelikle ayberk geçmiş olsun kardeşim allah acil şifalar versin...benim anlamadım demişsiniz yok sopa yok demir sopa bunları bulundurmak lazım istanbul trafiğinde fln siz istanbulda yaşamıyosunuz heralde öle demir sopa ile inersen adam çıkartır makineyi ateş eder sana o zaman ailelerin neden istemediğini anlarsınız kardeşim bırakın bunları kimseye bulaşmayın boşverin kimin ne olduğu belli deil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)