ya su senın abının durdu yerde bı sıgara ne gıderdı bea fenaa hep hayal etmısmdr koprunun en tepesınde sıgaraıcmeyı![]()
ya su senın abının durdu yerde bı sıgara ne gıderdı bea fenaa hep hayal etmısmdr koprunun en tepesınde sıgaraıcmeyı![]()
azer le beraber düşnemiyoum
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
tabi ya azer arkadan bi giricekk kurşunnn yedimmmmmmmmmmm sol yanımdannnnnn die allah bak orda olasım geldi şimdi azerle orda fena kafa yaparız biz içeriz ahahah
erken gordum hayatı yasamaktan soudmm ben bı r genc ıhtıyarım hızlı yasadım ve yorulduım ne aglar ne gulerm sankı tastan bırıyım allahın kullarından sdankı ayrı gıbıyım sen tanrısın allahım sen yanlızın herzmn bende yanlızm tanrım ya benneyım ya benneyım ozmn ya ben neyım ozmn
yada korkursun dayı orda bı gırıyo ya azer yıkıldı duygularım oyoyoyoyo dıe adamın orda atlamıycaa warsada atlar anasını satıyım auauhuahuah
hasret bana göre degil
yoklugunu ben cekemem
bana vazgec deme sakın
bana vazgec deme sakın
vazgecemem vazgecemem
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
meskenim kederdir yoktur mekanım mapushanalarda gecmıs hayatım
ben yazlar beklerken kıslar yasadım gelmeyen bahara yaza yanaram
eeeyeyeyey
Dj Tholl-Ga ... Yaza weda partimiz ... yazın sonları oldugu icin site bomboştu ama Tholl-ga sayesinde güzel eylendik bir kez daha kendisine teşekkür ederim
Tholl-Ga & Eriador
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
nerei burası abi??????
www.honda-tech.com
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)