kaan'ın sponsoru efes olduu için reklam yapıor fotolarda çaktırmadan![]()
şhht...
lewo çaktırma ayıp ediosun sanada dökeriz 1-2 kasa efes =P
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
alkolık hahahahha
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Yaa sabır diyorumm
Neese kendimizi avutalım
Kedi ciğer misali
Ben beyenmedim:P
ya ben hakkaten beenmedim porsch u
odamdan goruntu
yavruydu aldıgımda pangasus buyudu ıyıce
engellı olmakmı.ıstanbulda engellı yasamakmı zor
![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
benim gibi 20lik diş çektirirseniz ertesi gün uyandıınızda suratınız kollarınız yatağınız böle kan olabilir![]()
![]()
bende cektırdım ama boyle bır kan olmadı kaldıki dişler acaip derinde ve yamuk duruyodu ... Doktorundan kaynaklanmış olabilir bence bi icabına bak
Everyday I ** Çapulling!!!
bnde cektirdim 1 hafta sisle gezdim fenaydı ama kanamadı hiç tabi o taraffa yatmadım ayrı![]()
1881 - 193∞
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
walla benim bu üçüncü 20 lik bende ilk defa böle oldum hepsini aynı doktor çekti ama kanama dünden bu yana anca şimdi durdu doktorla konuştm benden kaynaklanıo sanrm.Çekimden 2gün once aspirin içmiştim kan sulanınca kanama durmadı 2saat once verdii ilaç şimdi durdurdu walla.Ama sabah uyandıımda tam bi felaketti ya sanki savaştan çıkmış gibiydim
hepimize geçmiş olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)