amma gazlysun ıncırlıdebgrdm duymadn
![]()
amma gazlysun ıncırlıdebgrdm duymadn
![]()
www.honda-tech.com
apaçi styla ailecek seviyoruz![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
GM den sonra gördüğün en aykırı araç gerçekden çok başarılı olmuş çekimlerde araçda allah kaza bela vermesin![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
arka jantlar da daha sik kollu bir jantla degisse, offseti ve derinligi olanla. Super olur.
masallah seviyorum cesur modlamalari![]()
///Mürüvvette endaze olmaz.
[QUOTE=BEmre0075;2393835]Gm satılmasaydı güzel bi foto çekimi yapabilirdik aslında Gm de ciddi aykırıydı
ikiside çok aykırı araçlar gmyi ahmet abi satmasaydı gerçekden çok guzel bi fotoraf çekimi olurduallah kaza bela vermesin çok cici olmuş vallahi nokta
![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
hellaflush dediğimiz sticker aslında stickerın adı değil hellaflush bu tarzın adı tavanda bagaj basık araba degişik jantlar falan bende düşündüm yapmayı ama garaj olmadığı icin cesaret edemedik
araca maşallah üstteki bagajın ön kısmına plexiden THULE yazdımmı tadından yenmez artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)