Video geldi galiba ?
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
yoksa karincalar filim cevirmiş
By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı yoksa karincalar filim cevirmiş Görünmüyo mu olm linkden video
driftboy Nickli Üyeden Alıntı Dedeminde sana selamı var Eyvallah pardon abi yanlış yazmısım nedense dcktim saygılar
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
MKT Nickli Üyeden Alıntı Kaç bar basıyor araç? kaç devir dönüyorsunuz? t04 turbo ile 400 hp çok güzel bir değer.video varmı hiç araca ait. Maşallah kazasız belasız kullanın 8,5cr.. hacimde yok 2 bar felanmı basıo
sword Nickli Üyeden Alıntı 8,5cr.. hacimde yok 2 bar felanmı basıo o turbo ile 2 bar sonucunu sen daha iyi biliyosun abi saç kurutur anca
Canlı canlı gördüm çok güzel duruyor. eski sahibi mehmet abiydi bildiğim kadarıyla şuan turbo typer var siyah yy plakalıydı yanlış hatırlamıyorsam mudanyaya satılmıştı ve araç 1.9
Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Canlı canlı gördüm çok güzel duruyor. eski sahibi mehmet abiydi bildiğim kadarıyla şuan turbo typer var siyah yy plakalıydı yanlış hatırlamıyorsam mudanyaya satılmıştı ve araç 1.9 Aynen Mehmet ErbaşLar. Namı değer Tenekeci Aracın yeni sahibi mudanyadan numan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları