Arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler, beğenmenize çok sevindim =) umarım diğer junique design studios projelerimizide beğenirsiniz...
geçen gün can arkadan çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı facede,daha fazlası için XXXX dergisi yazmış,bende kafa görüntüsünü çok merak ettim,sahibi kesin bizim siteye üyedir dedim,konu açtım
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nda-s2000.html
hoşgeldiniz,çok başarılı bir çalışma,AE86'da çok çok iyi duruyor,detaylı fotoğraflarını bekliyoruz
başarılarınız devamı dilerim![]()
Her seyiyle harika olmus emeginize saglik tr de umarim bu tur profesyonel calismalari daha fazla goruruz
üffff süper olmuşbi amuse,bi de bu
edit: Ayrıca tampondan bağımsız duran DTM tarzı hayvani difüzörlere de bayılıyorum...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
keşek tam arkadan fotosu olsaydı. kamberli arka lastiklerine hastayım s2k nın..
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
=) saolun arkadaşlar...
maşallah hakikaten bu gibi başarıların Türkiye'den çıkması çok güzel. . arka difüröz bitirmiş olayı, renk vs uyum hakikaten çok başarılı. . emeğinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim. .
Arkadaşlar inanın benim için bu tarz yorumları duymak, bu tarz arabaları kullanmaktan bile daha mutlu edici, gerçekten çok teşekkürler...
foruma üye olduktan sonra anladım ki buradaki tüm arkadaşlar gerçekten çok samimi, alçak gönüllü ve iyi niyetli insanlar...
bu kadar yorum geldi 1 kişi bile araba hakkında en ufak negatif bir yorum yapmadı herkes sadece aracın ne kadar güzel, ne kadar başarılı olduğundan bahsetti... bu da bu forumun ne kadar pozitif ve düzeyli bir platform olduğunun kanıtıdır ve bunu sağlayanda sizlersiniz... umarım üzerinde çalışmalar yapacağımız diğer araçlarımızda sizlerin beğenisine layık olur.
Tekrar teşekkürler !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)