Masallah..
Bugun çektigimiz fotolarıda koy orçun :D
Printable View
Masallah..
Bugun çektigimiz fotolarıda koy orçun :D
maşallah kazasız belasız
fenalarda.. allah kaza bela vermesin
harkezin yorumlarından dolayı teşekkür ederim dün akşam çok daha fotoraflar çektik bugun onlarıda yayınlayacaz
Allah kaza bela vermesin kanka gule gule bin ins yenilerdende koysana foto :)
çok güzel duyuro hayırlı olsun kazasız belasz
Allah kaza bela vermesin maşallah çok şık hem senin aracın hemde 5 :)
bence kesinlikle o fiyatlar yüksek degil çünkü fazlası ile karizması gidişi kullanım zevki herşeyi ile .......
bence hastasıyım diyorsun ama o yazılan fiyata çok yüksek deme ben suanda bi kaç işi hallettikten sonra 20 000 gibi fiyat isterim biri sat derse :rolleyes:
Daha önceki aracım w201 di. bu kasa Mercedeslerin (w201-w124-w126-w140)ticaretinide yaptık aldık sattık bindik şuan senin aracın en dolusu değil benzin ısıtmasından robot ısıtmalı koltuklarına kadar en fullünü 13 e veren var daha 6 ay önce senin aracınıda biliyorum kaporta olarak güzellik fakat boş bi araç mal senin sen fiyatını istedi,ğin kadar biçersin ama piyasası bellidir.Şahsen bugün normal piyasada olan bi 2.3 16v e 15 ten fazla vermem he çok temiz olur gırtlak özelliklerle dolu olur ozaman iş fanteziye girer :)
maşallah bu araba hastalık ne kadar temizse o kadar para belli bi piyasası yok kanımca 3 ay önce sattım bende 93 model 1,8 otomatik full 20,000 tl ye verdim
Maşallah araç cok iyi görünüyor.
shopsuz ve başka daha fazla fotorafi yok mu
Maşalla..kazasız belasız orjinal ;)
Masallah.kazasiz belasiz yanlamalar
maşallah çok güzel, sana yanlanmış videolarını atammı:D
senin dediklerin hepsi yamuk yumuk duranlardan mı bahsediyorsun artı fulll olarak demişin airbag den ısıtmalı koltuguna kadar var bende vtec severim 18 den fazla vermem ama adam 27 isteyen var o nasıl olcak ben bu aracı satmam anca biri gelip bana gerçekten hakkı olanı verene kadar anladın beni sen bu arabayı satın alamamışsın heralde içinde kalmış :soru:
hayırlı olsun çok güzel arabaymış...
bir de teknik özellliklerini yazabilir misin?
basykbm44 ( 3 )
18-04-2011 08:19
klima yok aracın torpido da çatlak var kmsi 350bin civarı fakat motor sıfır
Önceki sahibinin bana attığı mesaj;)
Seninde dediğin gibi benim gözümde vtece 27 isteyen adam gibisin.
Bide içimde kalıcak bi durum yok alıcak olsam zaten şuan sende değil bende olurdu;) Ben full ve düzgün olan bi araç arıyorum bence senin aldığın fiyat içine oturmuş;)
Maşallah mükemmel bir şey bu Allah nazarlardan korusun.
benim içime oturacak bişey yok sen benim aldıgın fiyatı ne biliyorsun ki konuşuyorsun ki eger 14000tl bul bitane aynısı yanına getir bakalım onuda alırım sen aramaya devam et bulursun belki 14 15 lere :D ama bence ne olur biliyorusun sen anca burda ok gibi duran 190e bakar *** bulmaya çalışırsın ama bu benim ki olmasın benim konuma yazı yazma ;)
eski sahibi torpido catlak demiş 40 tane bak 35 çatlak zaten hastalık yapacak bişey yok ama herşeyin bi tamiri illa var artı alıp sanayi gazmenin bi mantıgıda yok alırsın benzin devam yan yan :) 12000 tl 106 piyasada dolu bumu yani alırsın senin gibi cıncık verirsin 1.... yani benzin devam bu işler böyle adamın piyasa yargılamasına bak alper 8000tl 106 var kardeşim seninki güzel ya 10.000 tl akşam geliyorum almaya hahahahaha:D :D :D :D
hayırlı olsun, kazasız belasız..
Moderatörlüğün hayırlı olsun kardeş hangi konuya yazı yazıp yazmayacağımı belirlediğin için sağol :D Senin aracın en iyisi kardeşim ben senin aracını gidip görmedim zaten kafama göre senin aracını yakaladım bi *** atıyım dedim zaten ;) Sana benznini koyup bol bol yanlamalar;) bende içinde büyüdüğüm Mercedesleri bilmiyorum zaten 1 haftadır kullandığın arabayı benden iyi biliyosun eyvallah :D
normalde hep arkamda bıraktıgım araçların videolarını ekledigim için foto falan pek işim olmuyordu foto fotodur ne fark yapar ne hikmetse artı belirtiyim sana dokundu neyse bak dalgana sen diyorum yazma benim konularıma yorum mercedesi çok iyi bilirim demiyorum arabalardan iyi anlarım ama beni tanıyorsun galiba formda sen sana demek istedim 2 sokak yukarımda var 190 aynı adam beni görünce boyunu egiyor ;) bundan bahsediyorum sana 190 var 190 neyse salla yaaa
maşallah, çok güzel duruyor. . hiçbir değişikliğe ihtiyacı yok bence olabilecek en güzel halinde şuan aracın herşeyiyle, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle. .
araban hayirli ugurlu olsun kardesim.islatmak lazim bu arabayi orçunum.ne zaman islatiyoruz?
Orcun bi konunda da tartısma olmasa sasarım :D:D:D
orçun masallah len gsı dan sonra ılaç gibi gelmiştir bu sana :)
süper maşallah hastayım bu 190lara
Bunların orjinal yakıt sistemlerinden pek haz etmesemde, diğer özellikleri ile muazzam araçlar.
Fotoğraflardan kaporta kondisyonu güzel gözüküyor aracın.
Göğüs çatlakları o dönemlerde üreticilerin tercih ettiği malzemelerde ne yazıkki kronik sorun. Güneşlik kullanımı şart.
Dogleg candın...
w201, baby mercedes...