maşallah allah kaza bela vermesin cok güze..
maşallah allah kaza bela vermesin cok güze..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Maşallah Allah nazarlardan saklasın forumdakiler bilir ne denli 2.3 16v hastası olduğumuYalnız bi düzeltme yapayım aracınızın AMG ile bi ilgisi yok halk arasında yanlış yayılmış bi bilgidir aracın motoru Cosworth firması tarafından yapılmıştır sadece EVO1 ve EVO2 modelleri AMG tarafından yapılmıştır
İlerde İnşallah alıp 0 dan toplayacağım bi araç sahibindende favorilerimdeydi satan kişi yüksek bi fiyat yazmıştı sanırım klimada yoktu hayırlı olsun güzel araç
![]()
maşallah kazasız belasız
harkezin yorumlarından dolayı teşekkür ederim dün akşam çok daha fotoraflar çektik bugun onlarıda yayınlayacaz
Daha önceki aracım w201 di. bu kasa Mercedeslerin (w201-w124-w126-w140)ticaretinide yaptık aldık sattık bindik şuan senin aracın en dolusu değil benzin ısıtmasından robot ısıtmalı koltuklarına kadar en fullünü 13 e veren var daha 6 ay önce senin aracınıda biliyorum kaporta olarak güzellik fakat boş bi araç mal senin sen fiyatını istedi,ğin kadar biçersin ama piyasası bellidir.Şahsen bugün normal piyasada olan bi 2.3 16v e 15 ten fazla vermem he çok temiz olur gırtlak özelliklerle dolu olur ozaman iş fanteziye girer![]()
maşallah bu araba hastalık ne kadar temizse o kadar para belli bi piyasası yok kanımca 3 ay önce sattım bende 93 model 1,8 otomatik full 20,000 tl ye verdim
Masallah.kazasiz belasiz yanlamalar
Zalimler için yaşasın cehennem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)