maşallah allah kaza bela vermesin cok güze..
Printable View
maşallah allah kaza bela vermesin cok güze..
mahş süpermiş nazar değmesin
maşallah çok güzel
Maşallah Allah nazarlardan saklasın forumdakiler bilir ne denli 2.3 16v hastası olduğumu :) Yalnız bi düzeltme yapayım aracınızın AMG ile bi ilgisi yok halk arasında yanlış yayılmış bi bilgidir aracın motoru Cosworth firması tarafından yapılmıştır sadece EVO1 ve EVO2 modelleri AMG tarafından yapılmıştır :) İlerde İnşallah alıp 0 dan toplayacağım bi araç sahibindende favorilerimdeydi satan kişi yüksek bi fiyat yazmıştı sanırım klimada yoktu hayırlı olsun güzel araç:icon_tup:
Masallah..
Bugun çektigimiz fotolarıda koy orçun :D
maşallah kazasız belasız
fenalarda.. allah kaza bela vermesin
harkezin yorumlarından dolayı teşekkür ederim dün akşam çok daha fotoraflar çektik bugun onlarıda yayınlayacaz
Allah kaza bela vermesin kanka gule gule bin ins yenilerdende koysana foto :)
çok güzel duyuro hayırlı olsun kazasız belasz
Allah kaza bela vermesin maşallah çok şık hem senin aracın hemde 5 :)
bence kesinlikle o fiyatlar yüksek degil çünkü fazlası ile karizması gidişi kullanım zevki herşeyi ile .......
bence hastasıyım diyorsun ama o yazılan fiyata çok yüksek deme ben suanda bi kaç işi hallettikten sonra 20 000 gibi fiyat isterim biri sat derse :rolleyes:
Daha önceki aracım w201 di. bu kasa Mercedeslerin (w201-w124-w126-w140)ticaretinide yaptık aldık sattık bindik şuan senin aracın en dolusu değil benzin ısıtmasından robot ısıtmalı koltuklarına kadar en fullünü 13 e veren var daha 6 ay önce senin aracınıda biliyorum kaporta olarak güzellik fakat boş bi araç mal senin sen fiyatını istedi,ğin kadar biçersin ama piyasası bellidir.Şahsen bugün normal piyasada olan bi 2.3 16v e 15 ten fazla vermem he çok temiz olur gırtlak özelliklerle dolu olur ozaman iş fanteziye girer :)
maşallah bu araba hastalık ne kadar temizse o kadar para belli bi piyasası yok kanımca 3 ay önce sattım bende 93 model 1,8 otomatik full 20,000 tl ye verdim
Maşallah araç cok iyi görünüyor.
shopsuz ve başka daha fazla fotorafi yok mu
Maşalla..kazasız belasız orjinal ;)
Masallah.kazasiz belasiz yanlamalar
maşallah çok güzel, sana yanlanmış videolarını atammı:D