Kelimeyi farklı yöne çekmenin manası yok ortamı gergin hale çekmekte garip biz mübalasız her hafta iki üç kez denemeye çıkıyoruz herkesle atışsak deneyecek araba bulamayız
Sende geldiğinde arasınlar beni anında atlar gelirim ,geçer geçiliriz farketmez ama önyargı iyi değil![]()
Abicim baskısı kırıksa söyler bana abi yaptırcam bidaha deneyelim diye deneriz denediğim en sağlam 106 lardan birisi yalan yok ama bana izmirli bir arkadaş bikaç ay önce "sizin 106 lar yürümüyosa 180 den sonra o Ankaranın sorunu demişti",siz sorun arkadaşa o hızdan sonra noluyo ..Ben daha fazla yorum yapmıcam isterseniz o dragda kalkışını beğenmediğiniz 28 ac 106 ile şimdi bile çıkar deneriz ..drag olayı ile roll ü karıştırma![]()
ii biliyorum ben dragla roll arasındakı farkıda o araba 28 ac o 106yı 2 sekıldede gecemez abi sende bunu bil...ayrıca 2000cc 240 hplerden bahsedılıyor senn aracın icin rollde 1 boy 2 boy gecsen bile bence hıcte tatmın edıcı bı durum degıl bu senn acından..ayrıca serkan kardesım bızı aradı abi arabaya bişey oldu ılk günkü gibi degil die o an olayın farkında degıldı muhtemelen ama bahane degıl bu ıllakı bi daha denenır arabada sıkıntı cıkmasaydı benm akhisarda kalmasaydım yarıstan sonra bi roll yapmaya isterdim o speclerdıkı aracla bi 10 luk yapman lazım heralde söküklük diceksen sende söküktün zaten...
28ac 106 hazır herzaman deneriz araba burda ,
benim araç 240 olsa keşke anlatan fazla iyimser anlatmış itb felan yok bende ve aracım 960kg öyle aman aman sökülü değildi.. Zaten şu var dolu atmosferik arabalar arasında öyle senin düşündüğün gibi 10 boy olmaz ben o gün kadranıma baktım 190 da 3,5 boy felandı arkadaş bırakınca bıraktım 5 e atmadım ki benim 5 ayrıca kısa...
Benim bişeye sevindiğim yok öyle her denediğim arabaya sevinsem vay halime geçen hafta 7 günün 7 sinde roll yaptık ..Yukarda kiloyu yazdım, geldiğinde haber verirsiniz artık daha fazla dallanmasın![]()
[QUOTE=chiefkadir;2468798]28ac 106 hazır herzaman deneriz araba burda ,
benim araç 240 olsa keşke anlatan fazla iyimser anlatmış itb felan yok bende ve aracım 960kg öyle aman aman sökülü değildi.. Zaten şu var dolu atmosferik arabalar arasında öyle senin düşündüğün gibi 10 boy olmaz ben o gün kadranıma baktım 190 da 3,5 boy felandı arkadaş bırakınca bıraktım 5 e atmadım ki benim 5 ayrıca kısa...
neler war biliyomsun 28 acde yazsana speclerını abi..benım arabamda we jb 106da kısa cıp pıston 52 war ekstra baska hicbirsey yoq o arabannda ıllakı +ları war bize göre sabah arabalarınızı denerken 28 ac 2 ye attıgında ben onu eledım zaten gördüm olayı kendı araban ıcın bi nebze konus ama o arabala atar yapma komık olur sürelerde ortada benden tavsıye düzeltın o arabayı yanlıs bişeyler war...3 boy cok büyük bişey degil 2 araba arasında kı 3 boysa ben ölede duymadım...yazdıklarımı atar gider olarakta algılama ben o yasar nıclı arkadas gibi gereksız atar gider yapmıyorum...o arabanın nefesı 180e kadarda 200e kadar basılır..nasip kısmet olursa denenır herzamn sıkıntı yok cok farklı düsüncelerımızde war ama bizden ii arabalar bizi gecince uygulucaz sımdı masrafa gerek yok sizi beklıyoruz abi![]()
O arabayla atar gider yapma demişsinde ben onunda giderini iyi biliyorum boş yere hakkı yenmesin istiyorum sizin araba içinde denedikten sonra dedim çok iyimiş maşallah diye, dragda ac nin ve benim yaşadığımız afr,slick,debriyaj,aks vs detaylıca sıkıntıları burdan yazsak bahane gibi gelir sana benim sadece bir tane videomu seyret az çok anlarsın.. Yaşar ne yazmış yazmamış onları bilemem ... Ben 4 eylüldede gelecem ha yine bir aksilik olurmu bilemiyorum ama drag için gerekli olan lastikti ,baskıydı cart curt tam olacak inşallah ..Dragda görüşürüz inşalalh istersen bir gösteri kalkışıda yaparız orda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)