User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
91 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 22 Temmuz 2011 AVM Buluşma Fotoları

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alpergti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakkında çok atıp tuttular inanmamıştım hakikaten doğruymuş...elinde ne kadar video varsa şu anda koy siteye...ben ankaraya gelince tekrar deneriz bide ben kullanırım tekrar video koyarız...sen taşşak geçiyosun ya koyma dedin koymadım ben burda koyuyorum 13.9 uyandın mı işi ? sen o arabayı anca baskı bitik ayarsız geçersin insanın canını sıkmayın yaşın benden büyük daha fazla yazmayım istersen...şimdi koy ne kadar video çektiysen ok...190 beygir arabanızıda gördüm ben burda 14.8 lerde sürünüyo
    Sen niye celallendin şimdi ? Ben sara sara 14.2 yaptım o benim sorunum ..Arabayı senden alan arkadaş deneyelim dedi denedik o bizim sorunumuz sen ne zaman istiyosan gel anında çıkar deneriz ama önce bu üslubu değiştir kardeşim...

alpergti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen niye celallendin şimdi ? Ben sara sara 14.2 yaptım o benim sorunum ..Arabayı senden alan arkadaş deneyelim dedi denedik o bizim sorunumuz sen ne zaman istiyosan gel anında çıkar deneriz ama önce bu üslubu değiştir kardeşim...
    önce sen uslubunu değiştir koyma dedin koymadık koyduk falan filan talebe yok karşında

CARBONDIZAYN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bahsedilen AC 106 istanbul ''OKAN'' ın kırmızı 106 sımı ??
    İMZA KURALLARINI OKUDUM ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce sen uslubunu değiştir koyma dedin koymadık koyduk falan filan talebe yok karşında
    Talebe değilsen daha düzgün yaz madem benden büyüksün diyosun biraz daha dikkatli yaz yarın ankaraya gelip hangi yüzle deneyelim diyeceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Talebe değilsen daha düzgün yaz madem benden büyüksün diyosun biraz daha dikkatli yaz yarın ankaraya gelip hangi yüzle deneyelim diyeceksin
    koyduk koymadık muhabbeti yaparsan üslup bozulur...ben gelirim denersin denemezsin o senin sorunun...baştan bu üslupla konuşsaydın bunlar olmazdı gerilmezdi ortalık

feRRo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğraflar güzel çıkmış kardeşim eline sağlık,
    Bir hafta önce denemesi yapılan eski alp 106gti vs White rs videolarını 106 lı arkadaşa söz verdik o yüzden foruma koymuyoruz,"video konulmasın" denildimi daha üstüne gitmeyin
    usta aracın kac hp dyno werısı warmı merak ettım 1650cc 170 hp 106yı o halde (baskısı kırık)ne kadar gectıgınıde merak ettım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CARBONDIZAYN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bahsedilen AC 106 istanbul ''OKAN'' ın kırmızı 106 sımı ??
    değil 28 ac 106 dedikleri 190 hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    değil 28 ac 106 dedikleri 190 hp
    + sıda war yasar nıclı arkadas buyuk konusmustu ama neyse biz bişey demiyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koyduk koymadık muhabbeti yaparsan üslup bozulur...ben gelirim denersin denemezsin o senin sorunun...baştan bu üslupla konuşsaydın bunlar olmazdı gerilmezdi ortalık
    Kelimeyi farklı yöne çekmenin manası yok ortamı gergin hale çekmekte garip biz mübalasız her hafta iki üç kez denemeye çıkıyoruz herkesle atışsak deneyecek araba bulamayız

Sende geldiğinde arasınlar beni anında atlar gelirim ,geçer geçiliriz farketmez ama önyargı iyi değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelimeyi farklı yöne çekmenin manası yok ortamı gergin hale çekmekte garip biz mübalasız her hafta iki üç kez denemeye çıkıyoruz herkesle atışsak deneyecek araba bulamayız

Sende geldiğinde arasınlar beni anında atlar gelirim ,geçer geçiliriz farketmez ama önyargı iyi değil
    gelince arıcam forum ortamında olabilir böyle şeyler yüzyüze konuşuruz
    anlaşırız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı feRRo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    usta aracın kac hp dyno werısı warmı merak ettım 1650cc 170 hp 106yı o halde (baskısı kırık)ne kadar gectıgınıde merak ettım
    Abicim baskısı kırıksa söyler bana abi yaptırcam bidaha deneyelim diye deneriz denediğim en sağlam 106 lardan birisi yalan yok ama bana izmirli bir arkadaş bikaç ay önce "sizin 106 lar yürümüyosa 180 den sonra o Ankaranın sorunu demişti",siz sorun arkadaşa o hızdan sonra noluyo ..Ben daha fazla yorum yapmıcam isterseniz o dragda kalkışını beğenmediğiniz 28 ac 106 ile şimdi bile çıkar deneriz ..drag olayı ile roll ü karıştırma

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CARBONDIZAYN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Reşat Subaru mu yaptık .. ???
    yakışmamış mı ilkerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelince arıcam forum ortamında olabilir böyle şeyler yüzyüze konuşuruz
    anlaşırız
    Tamam beklerim

Birde yukarda yazdığım 180 den sonra olayı ..Sanki 106 lar 180 den sonra gitmiyo anlamına gelmesin illaki hızlanıyo ama
    nasıl typer biyerden sonra m3 e direnemiyo ama kadranı indiriyo..onun gibi hacim olayı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abicim baskısı kırıksa söyler bana abi yaptırcam bidaha deneyelim diye deneriz denediğim en sağlam 106 lardan birisi yalan yok ama bana izmirli bir arkadaş bikaç ay önce "sizin 106 lar yürümüyosa 180 den sonra o Ankaranın sorunu demişti",siz sorun arkadaşa o hızdan sonra noluyo ..Ben daha fazla yorum yapmıcam isterseniz o dragda kalkışını beğenmediğiniz 28 ac 106 ile şimdi bile çıkar deneriz ..drag olayı ile roll ü karıştırma
    ii biliyorum ben dragla roll arasındakı farkıda o araba 28 ac o 106yı 2 sekıldede gecemez abi sende bunu bil...ayrıca 2000cc 240 hplerden bahsedılıyor senn aracın icin rollde 1 boy 2 boy gecsen bile bence hıcte tatmın edıcı bı durum degıl bu senn acından..ayrıca serkan kardesım bızı aradı abi arabaya bişey oldu ılk günkü gibi degil die o an olayın farkında degıldı muhtemelen ama bahane degıl bu ıllakı bi daha denenır arabada sıkıntı cıkmasaydı benm akhisarda kalmasaydım yarıstan sonra bi roll yapmaya isterdim o speclerdıkı aracla bi 10 luk yapman lazım heralde söküklük diceksen sende söküktün zaten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    16 afr yürüyen arabayla deniyosun...senin kadar sökük değil...bnm arabam 200 yapıyo...200 den sonra istersen uzaya çık beni bağlamaz...1-2 boy geçince seviniyosun ben senin yerinde olsam ağlardım bırak sevinmeyi...her lafa şimdi çıkar deneriz deme ben gelince denicez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ii biliyorum ben dragla roll arasındakı farkıda o araba 28 ac o 106yı 2 sekıldede gecemez abi sende bunu bil...ayrıca 2000cc 240 hplerden bahsedılıyor senn aracın icin rollde 1 boy 2 boy gecsen bile bence hıcte tatmın edıcı bı durum degıl bu senn acından..ayrıca serkan kardesım bızı aradı abi arabaya bişey oldu ılk günkü gibi degil die o an olayın farkında degıldı muhtemelen ama bahane degıl bu ıllakı bi daha denenır arabada sıkıntı cıkmasaydı benm akhisarda kalmasaydım yarıstan sonra bi roll yapmaya isterdim o speclerdıkı aracla bi 10 luk yapman lazım heralde söküklük diceksen sende söküktün zaten...
    28ac 106 hazır herzaman deneriz araba burda ,
    benim araç 240 olsa keşke anlatan fazla iyimser anlatmış itb felan yok bende ve aracım 960kg öyle aman aman sökülü değildi.. Zaten şu var dolu atmosferik arabalar arasında öyle senin düşündüğün gibi 10 boy olmaz ben o gün kadranıma baktım 190 da 3,5 boy felandı arkadaş bırakınca bıraktım 5 e atmadım ki benim 5 ayrıca kısa...

16 afr yürüyen arabayla deniyosun...senin kadar sökük değil...bnm arabam 200 yapıyo...200 den sonra istersen uzaya çık beni bağlamaz...1-2 boy geçince seviniyosun ben senin yerinde olsam ağlardım bırak sevinmeyi...her lafa şimdi çıkar deneriz deme ben gelince denicez
    Benim bişeye sevindiğim yok öyle her denediğim arabaya sevinsem vay halime geçen hafta 7 günün 7 sinde roll yaptık ..Yukarda kiloyu yazdım, geldiğinde haber verirsiniz artık daha fazla dallanmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse arabayı ayarlayınca güzel denemeler yaparız fazla uzamasın konu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=chiefkadir;2468798]28ac 106 hazır herzaman deneriz araba burda ,
    benim araç 240 olsa keşke anlatan fazla iyimser anlatmış itb felan yok bende ve aracım 960kg öyle aman aman sökülü değildi.. Zaten şu var dolu atmosferik arabalar arasında öyle senin düşündüğün gibi 10 boy olmaz ben o gün kadranıma baktım 190 da 3,5 boy felandı arkadaş bırakınca bıraktım 5 e atmadım ki benim 5 ayrıca kısa...

neler war biliyomsun 28 acde yazsana speclerını abi..benım arabamda we jb 106da kısa cıp pıston 52 war ekstra baska hicbirsey yoq o arabannda ıllakı +ları war bize göre sabah arabalarınızı denerken 28 ac 2 ye attıgında ben onu eledım zaten gördüm olayı kendı araban ıcın bi nebze konus ama o arabala atar yapma komık olur sürelerde ortada benden tavsıye düzeltın o arabayı yanlıs bişeyler war...3 boy cok büyük bişey degil 2 araba arasında kı 3 boysa ben ölede duymadım...yazdıklarımı atar gider olarakta algılama ben o yasar nıclı arkadas gibi gereksız atar gider yapmıyorum...o arabanın nefesı 180e kadarda 200e kadar basılır..nasip kısmet olursa denenır herzamn sıkıntı yok cok farklı düsüncelerımızde war ama bizden ii arabalar bizi gecince uygulucaz sımdı masrafa gerek yok sizi beklıyoruz abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neler war biliyomsun 28 acde yazsana speclerını abi..benım arabamda we jb 106da kısa cıp pıston 52 war ekstra baska hicbirsey yoq o arabannda ıllakı +ları war bize göre sabah arabalarınızı denerken 28 ac 2 ye attıgında ben onu eledım zaten gördüm olayı kendı araban ıcın bi nebze konus ama o arabala atar yapma komık olur sürelerde ortada benden tavsıye düzeltın o arabayı yanlıs bişeyler war...3 boy cok büyük bişey degil 2 araba arasında kı 3 boysa ben ölede duymadım...yazdıklarımı atar gider olarakta algılama ben o yasar nıclı arkadas gibi gereksız atar gider yapmıyorum...o arabanın nefesı 180e kadarda 200e kadar basılır..nasip kısmet olursa denenır herzamn sıkıntı yok cok farklı düsüncelerımızde war ama bizden ii arabalar bizi gecince uygulucaz sımdı masrafa gerek yok sizi beklıyoruz abi
    O arabayla atar gider yapma demişsinde ben onunda giderini iyi biliyorum boş yere hakkı yenmesin istiyorum sizin araba içinde denedikten sonra dedim çok iyimiş maşallah diye, dragda ac nin ve benim yaşadığımız afr,slick,debriyaj,aks vs detaylıca sıkıntıları burdan yazsak bahane gibi gelir sana benim sadece bir tane videomu seyret az çok anlarsın.. Yaşar ne yazmış yazmamış onları bilemem ... Ben 4 eylüldede gelecem ha yine bir aksilik olurmu bilemiyorum ama drag için gerekli olan lastikti ,baskıydı cart curt tam olacak inşallah ..Dragda görüşürüz inşalalh istersen bir gösteri kalkışıda yaparız orda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)