Motorcuların roll'ünden başımız döndü diğer deneyenlere konsantre olamadık :) N8 le çektim baya Şero'da kaldı sabah ekleriz
Printable View
Motorcuların roll'ünden başımız döndü diğer deneyenlere konsantre olamadık :) N8 le çektim baya Şero'da kaldı sabah ekleriz
İyi kalabalıktı hareketli gece oldu.
Ben neredeyse bütün kalkışları çektim motorcular dahil :D kısmet olursa yarın akşama eklerim
corvet ile 3-4 kere daha deneme yapıldı güzel gidiyor araç yanlış duymadıysam da araç 1200 kg :D
arifin stokda iyi gidiyor
6.35 de 345 PS—-720NM bu aracada maşallah güzelgidiyordu
stok vtı (sanırım egsoz vardı sadece) stok 106 gtı (flitre) ikisinede maşallah
stok rol vtec'in yok mu vidyosu :D
Çok kalabalık bir geceydi
gelen
gaz basan herkese teşekkurler
Ayip ayip olan var olmayan var lanet olasica sokak yariscilari sizin yuzunuzden topspeed te yapamayacaz otobanda ara verin biraz ahashsua... :D
Bir akşam iftar yemeği düzenleyelim sonrasında gazlamaya akarız kimler gelir bakem :D
Videosunun koyulmasını istemeyen varmı? uploada başlayacam
abi bayan getirebilirsek ben gelirim iftara
Aslında sahur yapmak lazım hep birlikte:) Bir sonraki sefere ben de gelirim inşallah
Bayan arkadaş ile tabiki gelinir bro
siz denedikten sonra arabayı aradım 1 saat :D haha özgürde sende fena kaçmıssınız :D
3. yü yeseydik artık değişik olurdu polisler tokyo drift var diye tv de onun icin mi geldiler ki :D enkada roll var diye :D :D :D
abi araba gittiğinde seni bulmaya çalıştım ama nafile :( bi dahaki sefere artık
iftara sanırsam gelirler panpiş :D
bizde gelelim dedik...köprüye girdiğimizde sadece 4 tane sivil abi vardı...paşa paşa çevirdiler cezamızı yedik gitti...
güzel geceydi:) diyemiyorum...