sen geldin mi çiko?
Printable View
erken ayrıldık bu sefer bebeler durmadı huysuzlandılar enka'ya gidicektimde neyse dedim evimde oturuyum yoksa gece gece bizede saglam bişeyler yazarlardı:) mert geçmiş olsun cut out acıkmıydı neyden yazdı kac lıra yazdı?
Sulama tankerinin kukalarını kim aldı götürdü, ben erken farkettim allahtan sağa kaçtım. Yoksa kukaların bi kısmını eve getirirdim. :hehe:
Yetişemedim :))
mavi bi corolla vardı bi ara uzaklaştıktan sonra arabanın tamponuna bakıyorlardı :) yüksek ihtimal onlar almışlardır :D :D
gelecek haftasonu bir yaramazlık olmazsa gelelim diyoruz merto :D varmı action :D olmadı acil roll team hattını arayalım :D
332 ile denemek kısmet olmadı inş ünümüzdeki buluşmada deneme zevkini yaşarım :D
ayıppp diyorum :D 1.6 hacimli araba ile 5bin küsür hacim var olur mu :D vtec la altı üstü m3le denemem için doldurmam lazım daha :D şimdiden m3 e kaldırcak kadar hatsiz değilim çok şükür yerimi bilirim:D
güzel geceydi baya eğlendik özellikle E46 m3ü görünce :D
Güzel denemeler oldu her ne kadar üstten ve 2 kişi bastırsada m3çü cztyi sevip okşadım eksikleri olmasına rağmen iyi gitti ufaklık :)
Bu arada birisi kukalardan birini kamyonun ilerisine götürmüş sağımızdada araba oluncada kaçamayıp parçaladık heralde :D
son gelen tayfanın g*tü çok kalkıktı ama iyi bozuldular :D