araban güzel maşallah, bayrakta 10num olmuş inş polis bir sorun cıkartmaz![]()
aracın maşallahı var orjınal jantlı halı sankı goze daha hoş gelıyo kazasız belasız maşallah
Haklıdan Yana Değil De, Güçlüden Yana Olanlar;
" Korkak Ve Kaypak Olurlar "
Güç Merkezi Değiştikçe Döner Sonunda ;
" Fırıldak Ve Yavşak Olurlar "...
yorumlar için teşekkürler arakadaşlar . jantları değişiklik olsun diye can sıkıntısından boyadım ama yaza kısmet olursa yine bir farklılık düşünüyorum . BAYRAK sa izmit için yapılmış bişey ; açıkçası BAYRAĞIMIZA laf edicek memur da yoktur umarım![]()
Inanilmaz guzel gercekten kocaman masallah ub ye bayragimiza laf edecek polis yoktur bencedee
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
maşallah tam benlık onur bey bır pm de konuşsak aynı aracdan bende de war fıkır alış werışi yapabılırmıyız tşk edıyorum![]()
aracın çok gzl maşaşallah ama jantların eski hali dağa gzl çamurluktaki stıckerda pek yakışmamış bide spoon ayna koysan dağa gzl olur kazasız belasız....
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
Maşallah kazasız belasız..
Egzosdan bağlanmadan önce ben de egzosu böyle hafif yan verdirip bakıtmak istemiştim ama gittiğim egzoscu dayı bir türlü ayarlayamamıştı nedense..Hoş şimdi takmak gibi bir hevesim de yok ama fotoları görünce yapmak istediğimi gördüm.
Bu arada ben de sis lambası ile lip taktıracağım ama tavsiye edeceğiniz usta var mı?Daha doğrusu sizle de tanışmak isterim; sonuçta aynı arabalara sahibiz ve deneyiminiz de var..![]()
kanka benim eksozcum kendi elimde istediğim herşeyi yaptırabiliyorum bilgin olsun bendeki kısmet kimsede yoktur akşam saat 7 de eksozu takdırdım gece 2 de arabayı bağlattım bir gece ayrı yattım bebektenhemde benim eksoz bağırmıyor adamın dediği laf görüntü bozukluğu gözüne batmış
) lipi de kendim taktım sislerde çok kolay elektirikçim hallediyor istediğin zaman yardımcı olurum ..
Abi çok iyi olur benim için. Eğer senin için de sıkıntı olmayacaksa bayram sonu bir haftasonu yanına geleyim derim. Sisleri aldım; lipi de alacağım eksik tamamlanacak.
Bu arada ben de bağlandım egzosdan ve aynı tip egzos vardı araba bağırmıyordu benim de; ne kat iptali ne header vs. bişi vardı.. Ama görüntü ofsayt olunca bağlanmıştım ben de..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)