cem yılmaz anlattıgı her seyi yaşıyor mu?:D:D
Printable View
Evlilkte kavgayı uzatmamanın tek yolu (hobi odaları-çalışma odaları) : her evli erkeğin, eşi ile kavga ettikten sonra bir kaç saat tek başına kalmasını gereken odası olmak zorunda.
Bende çalışam odası yaptım kendime :) buna ister hobi odası değin ister çalışma odası değin :D
kaplumbağa lı rsimdeki raflar guzel dusunce bende böle bişi yapayım bari
Cok iyi ya :D kendi evimi komple böyle bişeylerle döşemeyi düşünüyorum yatak odasi hariç :D
Benimde yazlıkta var böyle bir odam(çatı arası daha doğrusu) :D Yazın acayip sıcak oluyor orası o sebeple bana kaldı sanırım :D
Duvar kağıdını nerden aldınız ? eğer uygun fiyatlıysa kaplıycam bende.
Maket araç hevesin varsa bunuda değerlendirebilirsin.
Yada yanmış ve kullanılmayan bir HOparlör kabini gibi (bendeki çalışıyor, Yedek :) )
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...91135384_n.jpg
Abi odanın kapasitesi kaç kişilik :D :D
Semih hersey iyi guzelde o evo6 tm koltuklari ne yapiyo orda ? Yazik degilmi o koltuklara onlarinda bi cani var cikip gazliyasi var o koltuklari hemen bana yolluyosun hahahaha
Bursa buluşmaları için güzel bir mekana benziyor :D :D
aç mimar mode on:
neredeyse tüm duvar kağıtçılarda var bu.. ingiltere şehir haritası dersen kolayca bulurlar.. 6m2 ya da 10m2 lik rulalarda satılıyolar yanlış hatırlamıyosam rulosu da 150lira civarıyıdı ben aldığımda vosvosun arkasındakini, aynı seri zaten bununla.. düz desenliler 16m2 olur fiyatıda daha düşük olur bunlar biraz pahalı
aç mimar = pahalı duvar kagıdı :beuj: :D
o yüzden aç mimar işte iç mimar mode da "hımm aslında fiyat performans oranına bakarsak ucuz bile diyebiliriz sonuçta bi kere yapıcaksınız kaçmamak lazım üç kuruştan" oluyo :D