bende evliyken vardı dinlenme odası diye oda yapmışdım kendime bir gün bir geldim çamaşır odası olmuş odanın ortasında çamaşırlarbir yıl ancak sürdü şimdi hür bekar ve tüm odalar bana ait
![]()
bende evliyken vardı dinlenme odası diye oda yapmışdım kendime bir gün bir geldim çamaşır odası olmuş odanın ortasında çamaşırlarbir yıl ancak sürdü şimdi hür bekar ve tüm odalar bana ait
![]()
ahahha super![]()
harıka olmus bı an önce kendı evıme cıkmam lazım yada hemen evlenıcem :d
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Birkaç headers eksoz'da serpiştirdinmi tam olur![]()
DTi
Çok güzel olmuş ciddende ya![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bende yıllardan beri çamaşır odası olan bir odayı bu hayattan kurtarıp kendime oda yaptım elletmeyede pek niyetim yok kan çıkar vallaherşeyim orda biraz eksiklerim var zamanla alıcam,
dediğin doğru valla bu tarz olaylara hatun kısmı gıcık kapıyo noktasına kadar katılıyorum,
odanız gayet hoş olmuş fakat tv koltuk mesafesi çok yakın bir arkadaş yazmış katılıyorum ona allah neşeni bozmasın
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
çok güzel olmuş harika
Çok güzel olmuş gerçekten harika.
SKODA SIMPLY CLEVER
Paylaşım yapan herkesinki çok güzelMaşallah, odalarınızın kıymetini bilin, bizde ufacık ufacık takılıyoruz odada
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)