User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: Giant Brass II "2011

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda çok yakın bir abimin projesi yeni bitti tek bilek hareketiyle kaldırıp indirebiliyorum 6kg civarı ağırlığı var. Yapım aşamalarında hassas terazi kullanmıştı
    Biryerde görmüş gibi hatırlıyorum. Specialized bu işin iyilerinden zaten kadro harika.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biryerde görmüş gibi hatırlıyorum. Specialized bu işin iyilerinden zaten kadro harika.
    Tour de France'da kullanılan Kadro bu ortalama bir araba parası harcadı bisikletlere. Bundanda aldı aldığıyla yetinmedi yine bir dünya parçasını değiştirdi üstündeki

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StyleALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Güzel duruyor, toplayıpta binmek ayrı bir zevk zaten. Çelik kadro sanırsam? Bence kendinizi aliminyum kadroya geçirin. En azından aynı yöntemle aliminyum bir kadro toplarsanız daha hafif bir bisiklet elde edersiniz.

Yorumlar ve dilekler için teşekkür ederim.
    Emeğinin karşılığını almak çok güzel Evet çelik alüminyuma geçicem ama diğer herşeyini 0 dan alıp toplamak istiyorum biraz zaman alıcağından ve maliyetli olucağından ötürü müsait zamanı bekliyorum

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşallah güzel bisiklet. 8 yaşımdan beri binlerce km yapmışımdır bisikletle. Ramazan bitsin sürmeye devam İlerde araba alsanız da sürmeyi sakın bırakmayın. Bisikletin en büyük düşmanı araba. Yıllarca bisiklet sürdüğüm arkadaşımı araba aldığı için kaybettim Şimdi toto büyütüyor, yerinden kıpırdadığı yok
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

StyleALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maaşallah güzel bisiklet. 8 yaşımdan beri binlerce km yapmışımdır bisikletle. Ramazan bitsin sürmeye devam İlerde araba alsanız da sürmeyi sakın bırakmayın. Bisikletin en büyük düşmanı araba. Yıllarca bisiklet sürdüğüm arkadaşımı araba aldığı için kaybettim Şimdi toto büyütüyor, yerinden kıpırdadığı yok
    Araba öyle bir duruma sokmaz beni merak etmeyin. Şuan var da ne oluyor onun yeri ayrı bunun yeri ayrı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)