İki araca da maşallah kazasız belasız..
Printable View
İki araca da maşallah kazasız belasız..
maşallah araçlara kırmızı beyaz en güzel renklerden zaten
Araclar cekimler cok guzel:) Tarik jantlar 10 numara olmus , sis farinin olmayisi butunluk katmis bence:)
Tarık jantların çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
Anılın arabasını beğeniyordum şimdi favorilere seninkide girdi bide sis farı aldınmı tam olur 6n2 satarsam kesin 6r alırım bende
maşallah cok guzel duruyor ikiside kazasız belasız
2 aracada maşallah birbirinden güzel beyazın içi kırmızının dışı yaktı geçti beni :) Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin ikinizede :) çekimlerde muhteşem:icon_tup:
ikisinede maşallah, güzel görüntüler
Tarık olm super oldu jantlar ya maşallah walla...Ben olsam biraönce arkaya çift cıkış supersprint koyardım krom kafa jantlarla cok guzel görünür..
Tesekkurler :)
Sis farinin acelesi yok, bence su an ihtiyac listesinde degil :) Ondan once yapilmasi gerekenler var halen
Baran, egzoz isi aklimda, firsat buldugumda yapacagim onu da :)
Anil'in jantlar da onun fotograflarinda pek goze carpmiyordu, burada begendirebilmisizdir umarim :D Canlida guzel duruyor kesinlikle
maşallah ikside birbirinden güzel ;)
maşallah elpadre bunların ıkısınıde begendı :D
çok güzel fotolar.
arabalarda coilover mı var yoksa yay mı?
ahaha yorumlar çok iyi , herkese çok teşekkürler :) Kabul etmeliyim ki Tarık'ın araba benden daha basık ve rengi inanılmaz derecede ben burdayım , ne takarsan yakıştırırım diyor :)
Bu arada dün gece S ten dönerken 3 tane çevirme atlattım tam topluyorlardı dubaları da birşey demediler ter içinde kaldım geçene kadar , Alptuğ'un tarif ettiği yerlerde dönüp dolaşıp ilk girdiğim yere çıkınca caddeden döneyim dedim , :)
kardeşim maşşallah eline sağlık 10 numara fotolar olmuş hatta al makinayı gel bu akşam:) bide jobu çekelim hiç böyle karesi yok garipin:D
Maşallah 2sinede..