var var sahanın önündeki dar, servis yolu beleştepenin aşağı tarafı :)
Printable View
Allah kazasız belasız kullandırsın, nazar boncuklarını hak ediyo ikiside
İkisinede kocaman maşallah =)
Maasalllah ikisinide kalabalik bi polo bulusmasi yakin gibi maasallah tekrardan
ikiside çok güzel maşallah :icon_tup:
Cok tesekkurler herkese, hepimize kazasiz belasiz insallah :)
Neyse ucuz yirttik o zaman :D
Orijinal geldigi renk valla bilmiyorum, guneste fazla parliyor tam istedigim gibi :)
Kiskanma abi imren : ) Seninkini de hep beraber yapariz insallah imkan olsun yeter ki :icon_tup:
Hayir ama bir kac kere gelmisligim var arkadaslarimdan oturu, festivallere falan.. Oradan biliyordum kampusun icini
Yok duruyor valla bayramdan sonra
Arkadas tarif etmis, dar alandi biraz zorlandik ama fena olmadi
Yok abi canlida o kadar da buyuk durmuyor ya, tam hakki oldu bence :D Arkayi 1cm daha indirince cok guzel olacak
215/35/18, 185/65/15'ten gectim buna, e haliyle her cikintiyi hisseder oldum ama yine de benim Mini kadar sert olmadi, suspansiyonlarim odun gibi degil
maşallah araçlara.jantlar çok yakışmış tarık
maşallah iki aracada, kazasız, belasız,
kırmızının yeni ayakkabıları güzel olmuş,
yalnız biraz daha koyu bir ton olsaydı, güzel olur muydu diye düşünüyorum :D
Maşallah ikiside çok güzel çıkmış fotoraflarda.Coil'ler diptemi şuanda:soru:
Tesekkurler :)
Bayramdan sonra yapalim bunu :) Veya bayramda herkes burada olursa o zaman da yapabiliriz
Bunu soyleyen baskalari da oldu, dusunulebilir ancak boya masrafi su an nakit ayirabilecegim bir madde degil :) Parlak parlak boyle cok seviyorum zaten :D
Çok güzeller.
İkisine de maşallah:)
masallah ıkısıde cok guzel,yenı sezonda pololar cok ıs yapıcak :)
İkisine de kocaman bir Maşallah.:)
maşallah mekanda guzel ısıklarda on numara
araclarada maşallah
Masallah ikizime ben yorum yapmiyorum zaten begendigimi soylememe gerek yok :)
Anil beyaz hep icimde kalmis bir renk hatta az kalsin aliyordum arabada boya cikti vaz gectim kirmizi kismetmis. Ama beyaz bir arabaya bu kadar yakisir ben bir onceki jantlarini daha cok begenmistim ama bunlar fotograflardan pek secilmiyor canli gormek lazim.
Orada olmak isterdim ama maruzatim vardi Tarik biliyor :) gunduz gozuyle saglam bir cekimde bulusuruz insallah :)
Tarik eline saglik fotograflar cok iyi olmus :)
Çok teşekkürler herkese :)
Bir gün bütün Poloları toplamak lazım kesinlikle :)
Kırmızı-Beyaz güzel kombinasyon olur , forumdakilerin çoğu da ya kırmızı ya beyaz sanırım :)
Maşallah harika görünüyorlar ya nazar değmesin :)