eline sağlık samet güzel kareler olmuş
aracınada maşallah
Kadrajın başarılı..Bazı fotoğraflarda shop olayını abartmışsın..Kaliteli bir makinayla daha başarılı işler çıkaracağından eminimEllerine sağlık..
Hem sedan hem Sİ çok güzel resimler ellerinize sağlık![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Kadraj'ın iyi ama kompozisyonda takılıyor gibisin ayrıca benzer veya aynı karelerden kaçınmanı öneririm kabak tadı verir onlar.Başarılar.
kuzen maşallah kartpostal gibi çıkmış FZG allah nazarlardan saklasın.
aracın kıvamında olmuş maşallah samet..resimler de güzel fakat esay aynı yerde kalmış garın farklı yerlerinde farklı acılardan da çekseydin daha güzel olurdu..
Tesekkurler sagol
Sagol Alican
Tesekkurler kardesim
Sagol Selman tesekkur ederim guzel yorumun icin, fakat ***** araclarimiz basik, oradan hareket ettirseydim iyi seyler olmayabilirdi
Sagol kanka tesekkur ederim, telefon Samsung wave 525 - s5253
Sagol Omer tesekkur ederim, mugen ekin altina birde lip koymayi dusunuyorum belki o zaman durum degisir..
Cok sagolun tesekkur ederim, photoshop yapmasaydim fotolar birseye benzemeyecekti o yuzden renklerle biraz oynadim, yorumunu dikkate alacagim
SLR makine cok yakin gibi bakalim
17. foto hangisi acaba, alinti yaparsan daha iyi olur kardesim.
Cok tesekkurler sagolun, ne gibi tehlikeli yerler?
Tolgacim sagol kardesim telefondanda olsa girip bakmissin dusunmen yeter.
Sagol Ercan abicim eksik olma senin aracininda masallahi var
Samsung wave 525 - s5253 ile cekildi..
Tesekkurler Erman Sagol
Ses etseydin tanismis olurduk
Polis okulunun tam caprazinda kaliyor burasi kardesim, Enveriyenin biraz gerisi, ana istasyonunda biraz gerisi..
Begenmene sevindim tesekkur ederim
Tesekkur ederim sagolasin..
Cok sagolun.
Tesekkurler kardesim
Tabi haklisin Uluc, fakat shop yapmak zorunda kaldim renkler cok soluktu... Ama yorumunu dikkate alacagim
Sagol Okan tesekkurler
Sagolasin...
Kompozisyon derken? Aracin pozisyonunu degistirecektim baska yere alacaktim fakat zaman ve mekanin zorlugu aracin basikligi bizi biraz engelledi, yorumunu dikkate alacagim cok tesekkurler..
abi walla super resımler telelfonla daha ıyısı olamazdı herhalde
araca soylenıcek laf yok zatenmasallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)