herbırı cok guzel maaşallah allah nazarlardan korusun
cekımlerde cok guzel olmus elınıze saglık
maşallah vteclere..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Maşallah Bu kadar VTİ var KOCAELİ'ndede gördüğümüz sadece TC - H plakalı vti biri kırmızı biri carbon![]()
arkadaslar yorumlarınız ıcın herkeze ızmıttekı vtı sahıplerı adına tek tek tesekkur edıyorum.. burda herkez elınden geldıgı kadar ıtına gosterıyor..vtec ler bırbırlerını cekıyo..izmitte kı vti cılgınlıgıda burdan gelıyor sanırım..toplam da aslında daha "HB" ler 6-7 tane daha sedanımız var ancak kımı bayram dolayısıyla musaıt olmadı kımısıde haberdar olamadı sanırım kı tam anlamıyla bır bulusma olmadı..ınsallah bırdaha kı sefere daha kapsamlı bır bulusma planlıyoruz..herkeze tekrar tesekkur edıyorum...
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
maşallah tüm makinalara.. tc fjk ve füme olan makina ilgi alanıma girdi direk..
rabbim kaza bela vermesin hepinize..
bütün vteclere maşallah ama fjk ya kocaman MAŞALLAH.eline sağlık kanka döktürmüşsün yine.allah kaza bela vermesin.
masallah hepsine yaww, ne cok vtec varmis oradaben olsaydim arabalari tutar sahiplerini arabasiz yollardim gece, o arabalarin arasinda bir gece gecirilir
![]()
![]()
PUK un plaka AL 749 olmus galiba, tekrar hayirli olsun kardesime
arkadaslar denediniz mi hic ? benim sipa nin yururu nasil ??![]()
![]()
![]()
hepsine kocaman maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
maşallah hepsi birbirinden güzel...
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)