Gecmis olsun :(
Printable View
Gecmis olsun :(
Çok geçmiş olsun..
cok geçmiş olsun :(
Kimler düşünüyomuş böyle??? Millet dediğin kimler???Ayrıca ben sana suçlusun yada suçsuzsun demedim.Burda bu kadar kişi yorum yapmış arada bi tek sen çıkmış dedektif gibi olayı araştırıyosun sonrada hakim gibi suçlu suçsuz diye yargılıyosun sonra gelmiş düz mantık kurdum diyosun bu kadar kişiden biri düz mantık yapmamış neyin peşindesin senmi kurtarıcan memleketi???
Sağolasın harun aradan çıkıyo böyle tipler.nazar konusuna bende inanıyorum çok nazara geldi elimizden geleni yaptık ama nafile hayırlısı olsun ya.
enRS; burası bir forum fikrimi belirttim ve buraya konu açmışsan sebebini öğrenmek isterim. Millet sana nedenini sormamış diye benimde sormayacağım anlamına gelmiyor. İstemiyorsan cevap vermezsin sorun yok. Ben cevabımı aldım zaten bu kadar sinirlenmenden cevabın ne olduğu belli. Burdaki eleştirileri düşünce farklılıklarını kaldıramıcaksanız foruma konu açmanızın amacı ne ?
çok geçmiş olsun fena nazara gelmişsin
geçmiş olsun
gelmiş geçmiş olsun...
Bak kardeş forumda başka konularda aracın kaza yaptığını ve beni yani araç içindekileri merak ettiklerini yazan arkadaşlar olduğu için bu konuyu açtım aracın pert olduğunu ve allaha şükür bizlerde bi şey olmadığını belirttim.Forum ortamında olsun diğer ortamlarda olsun kazanın nasıl olduğunu onlarca kişi "adamca" sordu bizde adam gibi cevap verdik sen gelmiş "hızlı ve suçlu olduğunuzumu gösteriyor" tarzında yargılayacı bi yorum yaparsan böyle ters bi tepki alırsın...(Dahada bu konuya bi yorum yazma bi sorunun varsa pm den ulaş)
çok sağol harun dediğin gibi mala gelsin dedik ama insan ne kadar olsada üzülüyor.
Cok gecmis olsun.Bazen boyle tipler cikar takma kafana daha iyisi nasip olur insallah:))gogoyu birileri toplarsada iyi olur hani hangi sigorta sirketindeydi.Tam olarak hasari odediler mi? Gerci simdi yenisini almak istesen euro kurundan dolayi daha pahaliya mal olacak :((Cana gelmedigine gore gerisi hallolur:))
çok büyük geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin benimde başıma geldi sakın kendini suçlama canını sıkma mal bu biri gider diğeri gelir ;)
çok çok geçmiş olsun abicim,sende bir şey yoksa gerisi önemli değil,insanın sevdiği arabasına bir şey olunca sanki canına bişey yapıyolarmış gibi oluyor bende yaşadım bu durumu.çok sevdiğim vectra b pert oldu ama herşeyde bir hayır vardır.bu arada abim,insanlar öyle bir durumdaki gözleriyle nazar değdiriyolar.allah onların nazarlarından korusun,en iyisi senin olsun abim
geçmiş olsun kral...
Geçmiş olsun ...
ya reklam peşindemisin anlamadım neyin tribindesin ama seni kırmıcam olayı anlatıcam.160 la el fren çektim duran tırın altından geçip yaklaşık 120 kilometre hızla 3 lü makasa başladım daha sonra arkadan hareket yapan tırcıya karşılık vermek için yine el fren çekip hızlı öfkeli 2. filmindeki evolu sahnenin aynısını yapıp tırcıya hareket çektim.ve sonuç bu araç pert mutlu oldunmu olayı öğrendiğin için şimdi suç fatmagüldemi polisler onu araştırıyo:icon_tup:
geçmiş olsun enrs.belliki her insan gibi sende aracını çok sevmişsin ama unutmakı her daim bir öncekinden daha iyisi oluyor inşallah çok çok daha iyi bi gogo yaparsın.....