hayırlısı olsun![]()
Hayırlı olsun ama anten cıkmadan boyandıysa zamanla kenarlarındakı vernık atmaya ve şişmeye başlar.Normal sartlarda bıle tavanda anten var ise boya tam kemikleşmeden takılmaması gerekir.
Hayırlı olsun,mavi hali güzel olur inşallah.
- K -
________
Dr.Ecu
araçta harici boya varmıydı daha önce tavanda falan
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
bence maviyel siyah pek iyi durmaya bilir çünkü mavinin tonu çok güzel siyahı bastıracak kadar güzel.
hayırlısı olsun
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
siyah tavan beyaz olursa güzel durur eski japon araçları gibi. ama mavide pek kendini göstermicek gibi.
boyansın bakalım beğenmesen ustanın dediği gibi maviye döner tavan
arkadaki araba da w115 sanırım. projede gibi![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Siz bilirsiniz tabi ama bencede tavanı siyah yapmayın. Neden diye sorarsanız yanlış görmüyorsam kaputunuz karbon bu kaputu kullanacaksanız(ki bence bunu kullanın) tavanında siyah olursa renk farkı olur kötü görünür. Bu kaputu takıp tavanıda mavi yapıp mugen kanat takıp orta kısmını karbon yaparsanız (folyo değil) nokta olur bence. Kolay gelsin
![]()
hadı hayırlısı ıns.istedıgın gıbı olur
Keşke tavanı ayrı boyatmasaydınız eğer sıkılırsanız tekrar boyamak yerine kaplatırdınız olmadı kaplamayı sökerdiniz.neyse tabi karar sizin
Güzel olacak inşallah![]()
Bende de kaplatma gibi bir dusunce vardi ama ustam siyaha boyiyim. Begenmezsen para almadan maviye boyarim dedi. Bende kabul ettim oyle bir fikir verince
maşallah, seçtiğiniz rengi internette arattımda gerçekten harika bir renk
tavan olayına bende katılıyorum, boyatmışken komple boyatmak daha iyi olur gibi
kolay gelsin..
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
kaan hayırlısı olsun inş gönlüne göre olur![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Renkte malesef degisiklik oldu. Istedigim renk icin sadece boya maliyeti beni cok asti. Gene ona yakin bir renge karar verdim. " Electron Blue Pearl " de karar kildim ve boyayi aldim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)