çok güzel bi etkinlik olmuş keşke bizde orda olabilseydik,resimler ve paylarşım için teşekkürler ,,,,,OPC leri ayırt etmiyorum hepsi birbirinden güzel.......
çok güzel bi etkinlik olmuş keşke bizde orda olabilseydik,resimler ve paylarşım için teşekkürler ,,,,,OPC leri ayırt etmiyorum hepsi birbirinden güzel.......
Insignia rakip araçlara göre evo sti s4 falan belki vaad edileni sunamıyor, fakat 4x4 olusu ve 325 hp ile o konfor birleşince çok yerinde olmus opel için. Gerçekten güzel araç imkanım olsa bir dakika düşünmem yine opc alırım
Ben yaşıyom Tarık ya hiç görüşemiyoruzopc de cuma günü satılıyor benim inş bir tane insignia nasip olur :P
hakikaten sen yasiyormusun nerelerdesin?bu arada opcler birbirinden güzel çikmis ellerine saglik.ne yapacagin insiginiayi yeni model astra opc varmiydi?
corsa opc yi test etme şansım oldu.Araç yoldan çıkmıyor diyebilirim.Virajlara yanımdaki pilot öyle hızlı giriyorduki banamısın demiyordu.
OPC'leri mahmutbey gişelerde görmüştüm. İstanbul parkta şenlik var demiştim.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)