User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 205 gtı & 206 rc

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mhmtsrtp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan motorun orj olmadığını biliyorum 8v denenmiyen bişeyler yapmaya çalıştığınıda duydum zaten o yüzden sordum bu haliyle gündelik kullanıyomusun die ve orj. motoruyla şuanki durumu kıyasladığında günlük kullanımda hangisi daha sorunsuz. Şimdi gece gece manyakmıdır piskopat sardı iice diceksin fakındayım ama bu namussuzların yeri bende çok ayrı gözlerim kapanmadan bizede nasip olur inş. seninki gibi tecavüze uğramamış bir gtı
    Yok Estafurullah Bnde Markette Otryorm Öle boş boş sohbet etmek iyi geliyor

evet 8v de yapan yok sayılır bnm projeden. ben çok emek verdim çok uğraştım ve proje tuttu yani performansı yürürü çok çok güzel.

sorunlara gelince MS le birlikte Bu arabaların Kronik sorunları olan Debi ayarı Distrutr ayarı hararet yükselmsı rolantı tutmaması vs vs Bunların hiçbiri Yok Allaha Şükür.

Şuan Çok Düzenli Sağlıklı Çalışıyor Motor Günlükte Çok Rahat Kullanıyorum.
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

mhmtsrtp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The_Doctor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok Estafurullah Bnde Markette Otryorm Öle boş boş sohbet etmek iyi geliyor

evet 8v de yapan yok sayılır bnm projeden. ben çok emek verdim çok uğraştım ve proje tuttu yani performansı yürürü çok çok güzel.

sorunlara gelince MS le birlikte Bu arabaların Kronik sorunları olan Debi ayarı Distrutr ayarı hararet yükselmsı rolantı tutmaması vs vs Bunların hiçbiri Yok Allaha Şükür.

Şuan Çok Düzenli Sağlıklı Çalışıyor Motor Günlükte Çok Rahat Kullanıyorum.
    peki 8v olarak yüklendikden sonra yakıt aşırı (zaten fazla yakıyo iice ocağına incir ağacı dikmedimi) fark etmedimi... bide şöle bi sorum olucak performans anlamında deilde sadece debi işkencesi olmaması için orj motora ms yaptırmak yeterli olurmu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki 8v olarak yüklendikden sonra yakıt aşırı (zaten fazla yakıyo iice ocağına incir ağacı dikmedimi) fark etmedimi... bide şöle bi sorum olucak performans anlamında deilde sadece debi işkencesi olmaması için orj motora ms yaptırmak yeterli olurmu.
    Olur tabi hatta o fazla yakıttan bile kurtulursun çnkü araba düzenli yakıcak düzenli çalışıcak MS harika bişi bu araba için yapılması gereken en önemli sistemdir bence.

valla yakıtı pek dert etmiyorum arabama bindiğimde gazladığımda bana zevk veriyorsa beni memnun ediyorsa pek takmıyorum ki öyle çok aşırı bişi yakmıyo 50 60 krş falan yakıo şehırıcınde. MS olmasaydı eğer bu oran çok dha yükselirdi eminol
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olur tabi hatta o fazla yakıttan bile kurtulursun çnkü araba düzenli yakıcak düzenli çalışıcak MS harika bişi bu araba için yapılması gereken en önemli sistemdir bence.

valla yakıtı pek dert etmiyorum arabama bindiğimde gazladığımda bana zevk veriyorsa beni memnun ediyorsa pek takmıyorum ki öyle çok aşırı bişi yakmıyo 50 60 krş falan yakıo şehırıcınde. MS olmasaydı eğer bu oran çok dha yükselirdi eminol
    zaten yakıtı projeye başlamadan önce az çok tahmin ediyodun ve sanırım ikinci araç olarak kullanıyosun yani binevi hobi aracı ki 205 ide hobi aracı olarak kullanmak en mantıklısı o yüzden yakıtı düşünmemen çok doğal umarım banada ikinci araç olarak almak nasip olur çünkü her nekada dikkat edersen et sonuçta aile varsa ve evde tek araç varsa götürüp otoparkda yatıramıyosun bu arada eyvallah verdiğin bilgiler için. ayrıca jantları orj. renge çevir derken yanlış anlama bencede bu hali harika çok hırçın duruyo ama haddinden fazla dikkat çekiyodur bu memlekette bu şekilde çevrilmeden 1 km gitmek zor o yüzden dedim orj. çevir die

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten yakıtı projeye başlamadan önce az çok tahmin ediyodun ve sanırım ikinci araç olarak kullanıyosun yani binevi hobi aracı ki 205 ide hobi aracı olarak kullanmak en mantıklısı o yüzden yakıtı düşünmemen çok doğal umarım banada ikinci araç olarak almak nasip olur çünkü her nekada dikkat edersen et sonuçta aile varsa ve evde tek araç varsa götürüp otoparkda yatıramıyosun bu arada eyvallah verdiğin bilgiler için. ayrıca jantları orj. renge çevir derken yanlış anlama bencede bu hali harika çok hırçın duruyo ama haddinden fazla dikkat çekiyodur bu memlekette bu şekilde çevrilmeden 1 km gitmek zor o yüzden dedim orj. çevir die
    Vlla Burda Tek Sıkıntı Egzoz Onunda Çaresini Vana Takarak Buldum Artık Polis Abilerim Pek sıkıntı deyil

aynen öyle bazen oluyor 2 3 gün aralıklız biniyorum bazen oluyor 2 hafta hiç binmiyorum en iyiside bu şekilde ztn hem arabanın yıpranmaması hemde maddi yıpranmamak için
    bnm aldığım arkadaşımda onun aldığı adam da hepsi hobi aracı olarak bindiği için belkide bu kadar temiz kaldı aracım ( allah nazardan saklasın Daha Kazası Belası yok )

İnşallah sende sahip olursun. ama sakın döküntü bişi götü başı ayrı olan bişi alma toplamaya çalışırsın uğraşır durursun bnmde bildiğim birkaç araç var çok çok temiz.

hatta birtane gördüm 306 gtı motorlu 256 hp cik bi makina motorunu geçtim böyle bir temizlik orjınallık olmaz olamaz ikisi yanyanayken bnm arabama temiz deyil la bu bunun yanında dedim
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vlla Burda Tek Sıkıntı Egzoz Onunda Çaresini Vana Takarak Buldum Artık Polis Abilerim Pek sıkıntı deyil

aynen öyle bazen oluyor 2 3 gün aralıklız biniyorum bazen oluyor 2 hafta hiç binmiyorum en iyiside bu şekilde ztn hem arabanın yıpranmaması hemde maddi yıpranmamak için
    bnm aldığım arkadaşımda onun aldığı adam da hepsi hobi aracı olarak bindiği için belkide bu kadar temiz kaldı aracım ( allah nazardan saklasın Daha Kazası Belası yok )

İnşallah sende sahip olursun. ama sakın döküntü bişi götü başı ayrı olan bişi alma toplamaya çalışırsın uğraşır durursun bnmde bildiğim birkaç araç var çok çok temiz.

hatta birtane gördüm 306 gtı motorlu 256 hp cik bi makina motorunu geçtim böyle bir temizlik orjınallık olmaz olamaz ikisi yanyanayken bnm arabama temiz deyil la bu bunun yanında dedim
    senden önceki sahibi zaten ya gazlamaya ya foto çekmeye çıkartırdı yada organizasyona bu araca ilk ilgi duyduğum dönemler burağın kafasını çok şişirdim adam msn ye girmiyodu benim yüzümden tam bir prof merak ediyorum askerden sonra tekrar uğraşırmı 205 le. 306 motorlu hangisi :S izmirde vardı galiba bitane o mu :S ben savaş abinin 205 ten başkasını tanımam açıkcası adamın ciddi ciddi evladı :d o kadar ii anlama bu işten ama sanmıyorumda onunkinden ii yüklenmiş bir 205 daha olsun her seferinde yeni bişe deniyolar helal olsun adamlara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senden önceki sahibi zaten ya gazlamaya ya foto çekmeye çıkartırdı yada organizasyona bu araca ilk ilgi duyduğum dönemler burağın kafasını çok şişirdim adam msn ye girmiyodu benim yüzümden tam bir prof merak ediyorum askerden sonra tekrar uğraşırmı 205 le. 306 motorlu hangisi :S izmirde vardı galiba bitane o mu :S ben savaş abinin 205 ten başkasını tanımam açıkcası adamın ciddi ciddi evladı :d o kadar ii anlama bu işten ama sanmıyorumda onunkinden ii yüklenmiş bir 205 daha olsun her seferinde yeni bişe deniyolar helal olsun adamlara.
    Savaş Abininki İşte bnmde Bahsettiğim.
    Uğraşıcak Burakta Adam Her İzne Geldiğnde Garajdan Çıkmıyo Ya bnm 205 De Yada Başka Giderli Makinada O Gazlamadan duramaz
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savaş Abininki İşte bnmde Bahsettiğim.
    Uğraşıcak Burakta Adam Her İzne Geldiğnde Garajdan Çıkmıyo Ya bnm 205 De Yada Başka Giderli Makinada O Gazlamadan duramaz
    306 motorumu var şuan onda :S bilmiyodum ama yapmıştır hüseyin abi denemediği kalmadı zaten neyse senin konu msn sayfasına döndü iice kitlenmeden keselim kirletmeyelim iice sayfayı hayırlı geceler ii gazlamalar

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara, videoları ve motor fotolarını merk ediyorum
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapıcam bir 205 lipte güzel olmuş maşallah
    JoYTeaM

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    205 fenalarda iki aracada maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    205 e bayıldım..maşallah,yanıyor
    Zalimler için yaşasın cehennem..

AFy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede jantlar kalsın ama stopları beğenmedim onun dışında her iki aracada maşallah..
    yalanmotors

kolaylı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyaha Siyah JAnt HArıka Duruyor Masallah
    Alıntı VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka bu gidişe bi son ver artık King olmaktan vazgeç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara, videoları ve motor fotolarını merk ediyorum
    İnşallah Yakın Zaman İçinde Eklicem. Ayar Ve Yazılım Kaldı Sadece...
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapıcam bir 205 lipte güzel olmuş maşallah
    Yap Yap 205 Zevklidir
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    205 fenalarda iki aracada maşallah
    Teşekkürler...

Alıntı nitrosystem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    205 e bayıldım..maşallah,yanıyor
    Teşekkür Ederim...

Alıntı AFy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede jantlar kalsın ama stopları beğenmedim onun dışında her iki aracada maşallah..
    Teşekkür Ederim. Orjın Stop Bnde Düşünüyorum Denicem Bakalım Nasıl Olcak.

Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siyaha Siyah JAnt HArıka Duruyor Masallah
    Teşekkürler Mustafa. Bakalım Belki Siyah kalır blki orjın renge dönerim
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Painkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de araç rengi ve jant güzel olmuş, seri katil gibi maşallah.
    '01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Painkiller Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de araç rengi ve jant güzel olmuş, seri katil gibi maşallah.
    Hahaha Çok Saollll
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)