anammm japonun ıcıne alaman sıtayla kacmıs:=) haehaeheahea ama adamda haklı fazla bmw yapmaktan ıster ıstemez ınsan etkılenıyor...
anammm japonun ıcıne alaman sıtayla kacmıs:=) haehaeheahea ama adamda haklı fazla bmw yapmaktan ıster ıstemez ınsan etkılenıyor...
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
maşallah kazasız belasız ok gibi duruyor...
Maşallah ufak dokunuşlar güzel sonuçlar.
Maşaallah çok güzel olmuş sohc. Kaputta çok iyi olmuş buarada.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
piston yenı acıldıgı zaman reşo aga ıle garaja gıttıgımızde , abi şu arabanın elini yüzünü düzelt biraz demiştimaçıkcası bu kadarını beklemıyodum, masallah
![]()
Lastikler incelip bide ön sinyaller turuncu olursa sacma sapan bişi olur
Masallah
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
maşallah abi cok toplanmiş cidden güzel olmus.ama bence jantlar degişebilirbu arada kaput sizin imalatinizmi ?
Allah nazarlardan saklasın çok güzel olmuş janım pazar günü başarılar yeni kilt ve yeni şanzumanınla
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
maşallah çok hoşuma gitti ama jantlar göz tırmalıyor hem jdm hem german arasında kalmış o hoş gelmiyor gözüme yinede sizin zevkiniz saygı duyuyorum yinede daha hafif ve daha iddaalı bir jant olabilir (spoon) harici tekrardan maşallah kazasız belasız sürmeniz dileği ile ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)