180 + giriş yapıldı tarafımızdan, İzlemeye gelen arakadaşlar otoparkın diğer tarafına araçlarını parkettiler, s2000 de orada duruyordur muhtemelen.
Hepinize sonsuz teşekkür ederiz arkadaşlar, sayenizde çok güzel bir etkinlik oldu.
Maşallah çok süper kareler ..![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Katılımcıların bilinçli olmasından dolayı ne girişte ne çıkışta ne de içerde polisle ilgili bir sıkıntı yaşanmadı.
İspark da gayet iyi davrandı, gerek anlaşma gerek de bugün uygulama sürecinde.
Otopark ve yerleşim konusunda bir ara ciddi sıkıntılar yaşadık. Kapıda uzun kuyruklar yaşandı
180+ araç katıldı VAG meetinge. 300 kişiden fazla vardı tahminimce.
Anıl güzel karelerimiz varmış, eline sağlık
Yoğunluktan kimse ile ilgilenemedim, kusura bakmayın. Hepinizle tek tek sohbet etmek isterdim.
Bir arkadaş sormuş, uzun boylu, yeşil-beyaz tshirtlü kel benim.![]()
Cok guzel fotolar gercekten orda olmak isterdim ...
Resimler süper. Bizdeki fotoğraf makinasındada güzel kareler var. Şuan işteyim yüklüyemiyorum. En kısa zamanda ya yüklerim yada yüklettiririm. Çok güzel bir gündü. Anıl daha detaylı fotolarını bekliyorum (bu arada benim arabayıda pek göremedim resimlerinde)
Çok güzel olmuş devamı gelir inşallah katılımcılarıda çoğalarak ellerinize sağlık utkuUtkunun A3 Corrado ve BBS ch lı polo favorim.
Amarokta çok hoş olmuş
![]()
Gott weiss ich will kein engel sein...
@Acurol saool
Megachips - Mehmet Gazihan 'a ayrıca teşekkürler. Her türlü destekledi, sticker, kokular vs![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)