VTI Nickli Üyeden Alıntı gökhanım maşallah ) sattım ama arabanı vedalaş ne diyosun sen alooo sesin gelmiyor NAbeeerrrrrrrrrrrrr
ahmet43 Nickli Üyeden Alıntı allah kaza bela ceza vermesin dicemde ceza konusunda emin değilim abi araabana çok guzel maşaallahı var yani nadir gtılardan ahmedim ceza yı küçük tebessümlerle hallettik biliyosun olur böle vakalar
güncel foto )
Maşallah Allah kaza bela vermesin
EkN garage
maşallah kazasız belasız .....
Masallah
VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Kanka bu gidişe bi son ver artık King olmaktan vazgeç
maşşşlah
Çok güzel ya alllah kaza bela vermesin.
onurtopcu Nickli Üyeden Alıntı Çok güzel ya alllah kaza bela vermesin. tşk ederim arkadaşlar cümlemize kazasız belasız inşallah...
maşallah gs'ye kaliteli cıkmış
JoYTeaM
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı maşallah gs'ye kaliteli cıkmış saolasın kardeşim kaliteli çekim yaptık bizde
Masallah kardesim 10numara aracın. Yanindaki bal kopugunun plakası nedir?
kazasız belasız kardeşim on numara
Bi1ReD Nickli Üyeden Alıntı Masallah kardesim 10numara aracın. Yanindaki bal kopugunun plakası nedir? saolasn kardeşim eyvallah 05 AC 106 plakası
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı maşşşlah saolsın kardeşim senin araçta on numara kazasız belasız inşallah
antalyamızın iyi araçlarındandı.maşallahhh.
maşallah gs yee
gt-r07 Nickli Üyeden Alıntı antalyamızın iyi araçlarındandı.maşallahhh. saoalsın kardeşim eyvallah
efekt Nickli Üyeden Alıntı ahmedim ceza yı küçük tebessümlerle hallettik biliyosun olur böle vakalar küçük tebessümler ve güzel bi limitörle abi ee yiğidi öldür hakkını yeme demişler ya polisde onu yaptı işde egzozun hakkını taa nerden koşarak verdi
☻/ /▌ ''J.Я OKÇU'' / \ ,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları