arkadaşların tesbitleri doğru. direksiyonu aldım. fakat takmaya inanın fırsat olmadı. daha emliyet kemerlerini bile takamadık. aynalar konusunda da kararsızım şu an üzerindeki aynalar yerine daha güzel bir şeyler bulursam kesinlikle değiştireceğim.![]()
abi hoşgeldn nicki görünce tanıdım kesinlikle dediğim araçkonunuzu cok okumustum bi süredir girmiyordm siteye simdi bidha girip bakıyım
aynalara imkanlar dahilinde california takabilrsen sanrım çokda güzel olur.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hadiya okadarmı kötü durum...
abi cok para istemişler maşallah sanki california ya ucak bileti alıyorzsitede birinde vardı sanki ama hatırlayamadm satılıklara bi göz atmanı öneririm.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Masallah !
begenerek takip ettigim bi tofaş nadirde olsa bursada bikaçkez canlıda gördüm
maşallah
turboda ayrı bi zevktir ama ha![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Fotoğraf 10 üzerinden 10 bunlar orjınal formattaki fotoğraflar sanırsam
Yapım aşamalarının başından beri hep başında olduğum bir araç ilk fotoğrafı var bende onuda altta paylaşıyorum sizlerle![]()
Usta diye geçinen bir çok kişi elini sürdü bu araca ve bu ustalar bursada isim yapmış kişilerdi ama eski toprak RACİNG SERVİS Orhan EKREN sağolsun makinanın ciğerini sağlıklı bir şekilde yaptı son olarak...
Aracı basmak falan gerekmiyor bunuda belirtmek lazım biraz esneme payı olsun araçta dimi
Alet gergin nede olsa
İlk direksiyonunun başına geçtiğimde 1-2-3 yan yan bitirince o günden sonra aşık oldum araca, gerçekten sıkı ve tehlikeli bir c vitamini olmuştu.
Akın TANER abim aracına cidden güzel emek harcadı bazı şere.sizlere rağmen araç gerçekten fena oldu... Abi aşkıma iyi bak![]()
![]()
MaşAllah çok şık duruyor...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)