Çok güzel bayıldımBendede 9 adet die cast var 1/18 kalıte foto makınem olsa bende yapıcam ama istersen benımkılerle beraber yapalım hepsini
![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Arşivde yine geçen yaz yaptığım çekimler duruyor ama onu da önümüzdeki günlerde yükleyeyim artık.Burada olmayan Mercedes'ler filan var..![]()
Elıne saglık fotolar guzel olmus ama bak bak bıtmıyor ne koleksıyon varmıs oyleBende buyuklu kucuklu 20 tane var ,an itibari ile mercedeslere cok ozendım
![]()
Teşekkürler.Ben de asıl Mercedes-Benz olarak başladım ama araya Alfa Romeo-Bmw-Ferrari-Chevrolet-Fiat kaynadı.Ama MB için hedeflediğim rakama ulaşmama 6-7 model kaldı.Onları da alınca aklımdaki Mercedes'ler dizilmiş olacak.
Özellikle koleksiyonda da MB uçsuz bucaksız dünya gibi.Oldukça fazla çeşit var.Baya yoruyor adamı.Ama başlarsanız da pişman olmazsınız.
Tamam abi.Kısmetse önümüzdeki haftalarda sipariş ettiğim bir model gelecek;onun çekimini boğaz taraflarında düşünüyorum ama havalar şimdilik buna müsaade etmeyecek gibi ama yine de irtibatta olalım.![]()
ellerine sağlık biçok fotoğraf gerçeklerini aratmayacak nitelikte
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
Birçoğu zaten hayatımızda yer tutmuş araçlar..
Teşekkürler.
Sağol Oğzuhan.Teşekkür ederim.
Teşekkürler.
Çoğu insan oyuncak diyip geçiyor, anlatamıyoruz bunların model olduğunu falan; o yüzden öyle bir açıklama yaptım ben de. Ama sorun yok.![]()
m3 gtr de bi gariplik var diğer modellerin yanında o kadar gerçekçi görünmüyor...
fotolar ve modeller harika pullman diecast ilk kez gördüm çok iyiymiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)