walla zamanında mersin dede bir vti bor kullandılar selenoit tıkanmış yaglama sıkıntılı oldugundan durum belli hali harab oldu çok sıkıntı çıkarttı en son motora kadar girdi arkadaşlar şimdi kullanıyorlar
walla zamanında mersin dede bir vti bor kullandılar selenoit tıkanmış yaglama sıkıntılı oldugundan durum belli hali harab oldu çok sıkıntı çıkarttı en son motora kadar girdi arkadaşlar şimdi kullanıyorlar
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
walla zamanında mersin'de 96 model hb bir vti bor kullandılar selenoit tıkanmış yaglamada sıkıntı oldugundan durum belli hali harab oldu çok sıkıntı çıkarttı en son motora kadar girdi arkadaşlar şimdi kullanıyorlar ama çok yıprandılar![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Tabi kardeşim benim aydınlatmak isterim elimden geldigi kadar,konu acıldı yalan dolanıda sevmem neler geldi ne oldu anlatirim memnuniyetle
NNT bor power eklettim . benzin kesiklik yapmasıyla başlanip bu seviyeye gelindi, subaplar şakır şukur vuruyor yakıt arttı ve motor çekmemeye başladi rölanti alt devirler bozuklugundan ve pırpır . bikaç talihsizlik yaşadik.
Ve motorumdaki bütün a dan z si bütün parçalarını vidasına contasına kadar çıkarttım ve sıkıntılı biçok motor parçasını sıkıntı olacak şeyleri yaptirip satma gereksimi bile duymadım.. buna kapagim dahildir taşlayip tekrar rektefe edip satardım ama sattıgım kisinin de canısının yanmasını veya talihsiz bişey gelmesini istemedigim icin cöpe attim 2 kere taşlanmış cizilmiş kapagin yada sorunlu bi parca icin arkamdan bela beddua yada ahını almak istemem o adamda kolay kazanmıyor parayı eminim benim canım acidi başkasının acimasinida istemem açıkcası...
ve üst kapağım dahil yurtdışından beynime varana kadar gelmeye başladi, : bikaç parça eksikligim kaldi inş kafama göre aracımı 0.8 bar sabit güzel bişekilde turbolayip binmeyi planlıyorumazbir süresi kaldı aracımın hayırlısıyla,masraf cok yaptim yada yapacağim hala kim bilir belkide ama gerçek bir binici oldugum icin hicbişeyden kısmadan güzel bişekilde yurtdışından getirtiriyoruz Murat abim ile yani ( Heriş power) ustam demiyorum abimden ötedir aileyiz cünkü herşeyden önce bicogunu hayırlısıyla.
para kolay kazanılmıyor bu ülkede rabbim herkesin emegini boşa cıkarmasın ve herkesin gönlüne göre versin..
![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
senin bakış açın reklam kokusu diyorsa reklamdır![]()
Reklam yapılacak bir konu ise burası konusunu açar bişeylerin reklamını yapar yapıştırılır galiba yada diğer arkadaşlar içinde aynı keza olanları ve yaşanan talihsizligin sonucunda yapılan bişeyler söyleniyor ve tartışılıyor yanılmıyorsam![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
Aynı olay benimde başıma gelmişti kontağı kapattıktan sonra tekrar çalışmadı.
sigortaları kontrol edince farkettik sonrasında bi pürüz çıkmadı.
Bor mor bu islere su an zaten karsiyim ama rodaj surecinde olan bir motora surtunmeyi azaltacak, kayganlastirici bir katki koyulmasini onermek zaten basli basina hata. Rodaj demek zaten kontrollu asintiya izin vermek demektir calisan yuzeylerin birbirine alismasi icin, eger rodajda asintiyi engelleyecek yag veya katki kullanirsaniz zaten o rodaj olmaz.
Babam motor makina bilgisi ve teknigi cok iyi olan bir adamdir, tezgahlarda bor yagi ile soguma ve yaglama kullaniyor illa arabadada kullanicam dedi. bahsettiniz urunu ve digerlerini denedi ilk sefer kapaga giden yag kanali tikandigi icin egzantrik sardi ikincidede yatak sikintisi yasadi kendi kullandigi arabasinda. Ben hicbir arabada,eger kaliteli yag kullaniliyorsa, herhangi bir katki kullanilmasini onermiyorum. Eger 5 10 tl lik dandik yag kullaniliyorsa o zaman katkinin illaki faydasi olur tabi. Bir suru para veripte tam sentetik multi grade yag alip onunda icine multi grade yaglarin yapisina ters isindikca incelen bir katki koyarsaniz yaginizi ucuz mineral yag ozelligine ceviriyorsunuz farkinda olmadan.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Bor katkısını kullanmadım ancak kullanan kimi duyduysam sorun yaşamış...
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)