User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: vti ateşleme sigortası attı??

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla zamanında mersin dede bir vti bor kullandılar selenoit tıkanmış yaglama sıkıntılı oldugundan durum belli hali harab oldu çok sıkıntı çıkarttı en son motora kadar girdi arkadaşlar şimdi kullanıyorlar
    Muratcan ÇADIRCI

Biz Hep Burdayızzz....
    Psn:By_FresH

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla zamanında mersin'de 96 model hb bir vti bor kullandılar selenoit tıkanmış yaglamada sıkıntı oldugundan durum belli hali harab oldu çok sıkıntı çıkarttı en son motora kadar girdi arkadaşlar şimdi kullanıyorlar ama çok yıprandılar
    Muratcan ÇADIRCI

Biz Hep Burdayızzz....
    Psn:By_FresH

Toul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mucahidk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga bey, şüphesiz mekaniği ve aracını seven bir insanın aracına birşey olması can sıkıcı bir durum. Ancak bir önceki mesajda yazdığımı tekrar okumanızı tavsiye edeceğim. Problemlerden sadece yüzeysel bahsedersek çok kabul edilebilir bir yanı yok. Bu şekilde problem sadece lokal yani yaşadığınızla kalır.

Gerçekten bu durumu anlamaya çalışıyorum. O sebeple öğrenmek istiyorum..

• Bu problem yaşayan araçlar tamamen hiç bir mod olmayan default spec araçlarmı?
    • Motorda meydana getirdiği sıkıntılar görsel ve etki olarak neler..?

Bunu ilk önce görmek gerek. Ayrıca; yukarıda bahsettiğim detayları size de yöneltmiş olayım. Kullandığınız ve sorun yaşadığınız ürün NNT Nanoteknoloji BORPOWER'mı? Yoksa BOR adı altında veya başka katkı içeriklerimi?
    Tabi kardeşim benim aydınlatmak isterim elimden geldigi kadar,konu acıldı yalan dolanıda sevmem neler geldi ne oldu anlatirim memnuniyetle

NNT bor power eklettim . benzin kesiklik yapmasıyla başlanip bu seviyeye gelindi, subaplar şakır şukur vuruyor yakıt arttı ve motor çekmemeye başladi rölanti alt devirler bozuklugundan ve pırpır . bikaç talihsizlik yaşadik.

Ve motorumdaki bütün a dan z si bütün parçalarını vidasına contasına kadar çıkarttım ve sıkıntılı biçok motor parçasını sıkıntı olacak şeyleri yaptirip satma gereksimi bile duymadım.. buna kapagim dahildir taşlayip tekrar rektefe edip satardım ama sattıgım kisinin de canısının yanmasını veya talihsiz bişey gelmesini istemedigim icin cöpe attim 2 kere taşlanmış cizilmiş kapagin yada sorunlu bi parca icin arkamdan bela beddua yada ahını almak istemem o adamda kolay kazanmıyor parayı eminim benim canım acidi başkasının acimasinida istemem açıkcası...
    ve üst kapağım dahil yurtdışından beynime varana kadar gelmeye başladi, : bikaç parça eksikligim kaldi inş kafama göre aracımı 0.8 bar sabit güzel bişekilde turbolayip binmeyi planlıyorum azbir süresi kaldı aracımın hayırlısıyla,masraf cok yaptim yada yapacağim hala kim bilir belkide ama gerçek bir binici oldugum icin hicbişeyden kısmadan güzel bişekilde yurtdışından getirtiriyoruz Murat abim ile yani ( Heriş power) ustam demiyorum abimden ötedir aileyiz cünkü herşeyden önce bicogunu hayırlısıyla. para kolay kazanılmıyor bu ülkede rabbim herkesin emegini boşa cıkarmasın ve herkesin gönlüne göre versin..
    Tolga Say.
    Project01 Garage

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burnuma buralarda reklam kokusu geliyor ama
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Toul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burnuma buralarda reklam kokusu geliyor ama
    senin bakış açın reklam kokusu diyorsa reklamdır
    Reklam yapılacak bir konu ise burası konusunu açar bişeylerin reklamını yapar yapıştırılır galiba yada diğer arkadaşlar içinde aynı keza olanları ve yaşanan talihsizligin sonucunda yapılan bişeyler söyleniyor ve tartışılıyor yanılmıyorsam
    Tolga Say.
    Project01 Garage

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mucahidk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizi tenzih ediyorum. Yanlış anlaşılmasın "vay be ne ustaymış"

Aracınızla ilgili çok farklı iki durumdan bahsediyorsunuz..

Sente atlamasına sebep durumlar;
    • TÜRK USULÜ ARABAYI VURDURARAK ÇALIŞTIRMA.
    • DÜZENSİZ VE BİLİNÇSİZ KİŞİLERCE KAYIŞ DEĞİŞİMİ SAYESİNDE GERGİ RULMANININ UYGUN TORKLA SIKILMAMASI.
    • AŞIRI ZORLAMA VE BU ZORLAMADAN SONRA ARABANIN BOŞA ALINMASI.
    • SERT MOTOR FRENİ İLE OLUR (ÖRN: YÜKSEK VİTESTE GİDERKEN 1 VİTES UYGUN DEVİRDE DÜŞÜLMESİ GEREKİRKEN 3 FARK VEYA 2 FARKLA VİTES DÜŞÜRMEK)

Yine söyleyeceğim; NNT Nanoteknoloji BORPOWER ürününden kaynaklandığı konusunda hala kesin bir veri elde edemedim.
    Sen kullan boşver o zmn başkalarına bakma BOR teknolojisi iyidir
    Ne diyiim sana mübarek

aviator35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim sigorta rastlantı mı yani diyeyim konu toplansın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı olay benimde başıma gelmişti kontağı kapattıktan sonra tekrar çalışmadı.
    sigortaları kontrol edince farkettik sonrasında bi pürüz çıkmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bor mor bu islere su an zaten karsiyim ama rodaj surecinde olan bir motora surtunmeyi azaltacak, kayganlastirici bir katki koyulmasini onermek zaten basli basina hata. Rodaj demek zaten kontrollu asintiya izin vermek demektir calisan yuzeylerin birbirine alismasi icin, eger rodajda asintiyi engelleyecek yag veya katki kullanirsaniz zaten o rodaj olmaz.
    Babam motor makina bilgisi ve teknigi cok iyi olan bir adamdir, tezgahlarda bor yagi ile soguma ve yaglama kullaniyor illa arabadada kullanicam dedi. bahsettiniz urunu ve digerlerini denedi ilk sefer kapaga giden yag kanali tikandigi icin egzantrik sardi ikincidede yatak sikintisi yasadi kendi kullandigi arabasinda. Ben hicbir arabada,eger kaliteli yag kullaniliyorsa, herhangi bir katki kullanilmasini onermiyorum. Eger 5 10 tl lik dandik yag kullaniliyorsa o zaman katkinin illaki faydasi olur tabi. Bir suru para veripte tam sentetik multi grade yag alip onunda icine multi grade yaglarin yapisina ters isindikca incelen bir katki koyarsaniz yaginizi ucuz mineral yag ozelligine ceviriyorsunuz farkinda olmadan.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bor katkısını kullanmadım ancak kullanan kimi duyduysam sorun yaşamış...
    ...

aviator35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konum bor konusu oldu, rodajdayım mineral yağ kullanıyorum katkıya karşıyım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)