bence filtre temizleme sıvısından başka bişeyle temizlemeyin, süngerin yapısını bozarsınız gözenekleri olması gerekenden fazla açılır toz çeker, ama tabi herkes serbest..
bence filtre temizleme sıvısından başka bişeyle temizlemeyin, süngerin yapısını bozarsınız gözenekleri olması gerekenden fazla açılır toz çeker, ama tabi herkes serbest..
CAN CEYLAN
o sıvı ne ıcerıyoo ıcerıgı neykı nasıl temızlıyoobenım yag kır pas cıkarıcı ıle aynı ıcerıgı paylasıyoo ama benım kı daha yogun bıseyy cok temız oldu gercektenn boyle olacagına ınanmazdımm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
valla bende sünger filtre temizlemek için spreyde var uni marka ama onunla filtreyi temizleyince evin bütün camlarını 3 gün açıp evi havalandırmak gerekiyo böyle iğrenç kokan ve kokusu sinen bişey görmedim ben hiç evi havalandırmazsan zaten kafa yapıyo insanın gözleri kararıyo
ben evde temizlediğim için balata spreyi sıkıp yağ çözülünce omo ile yıkayıp duruluyorum en son uninin filtre yağı ile yağlıyorum tertemiz oluyo![]()
filtreler için özel yağlar var ben soldakini kullanıyorum mesela sağdakide iğrenç kokan kafa yapan temizleme spreyi
yağıda toz pislik çekmesin araba diye kullanıyorum yağsız daha fazla geçirgen oluyo çünkü sünger filtreler![]()
suan yeterı kadar yaglı zatenn sorun olmaz galıba ama yaglanacaksa bunu temın eden arakdas var mı alalım bitanee kople kit fiyatları nasıl ?
ben amerikadan almıştım 10 dolara kit halinde trde uni marka satan varmıdır bilmiyorumgenelde k&n marka bulunuyo o da sünger filtrelerde kullanılıyo mu kullanılmıyo mu tam bilgim yok
![]()
abii adam getirmezmi bı kactane![]()
neyse idare eder simdilikk ... daa sonra bakalım ilgin ıcın tskler saygılarım sonsuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)