User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: YATAK SARDIK! Tecrübesi olanlara sesleniyorum...

2000HC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlama oldu o zaman kusura bakmayın,daha bir hafta önce yapıldığı için bu fiyatı söyledim ben tabi ki fark olacaktır ustadan ustaya
    Wrecked Ford.. Pinto under bonnet

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı searock/// Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabıkıde sarar ...
    hocam posta posta değil direk soruyorum şimdi ben aracıma 10w30 cf castrol dizel motor yağı koydurttum ilk başta güzeldi sonradan sübap sesi gelmeye başladı sabahları.. sonra gittim yine eskiden kullandığım 20w50 lpg yağı koydurttum ama usta yağ filtresi yeni değiştiği için bir daha değişmesine gerek yok dedi sabahları halen sübap sesi geliyor ancak ısınınca normale dönüyor güçten düşme duman atma gibi belirtiler yok bu motor yatak sarabilirmi veya daha büyük masraflar açabilirmi çalıştırdığımda yağ göstergesi biraz geç sönüyor sorun filtredenmi pompadanmı ben hararet göstergesine bakıyorum sürekli o yüzden içim rahat geziyorum hararet yapmadan yatak sarabiliyorsa motorlar hemen yağını değiştireyim araç karbüratörlü lpgli

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı abi ben yaptırdım kara şahine bi takım yatak conta yağ vırık cırık gece saat 2,5 gidi söktük sabah kapakçı yüzeyi bi sildi öğlen 11 gibi gazladım gittim toplamda 350 lira tuttu
    şahinin gözünü seveyim

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2000HC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun S motor denen tempra motor var sanırım sizin araçta, sadece usta 500 lira işçilik isteyebilir,biz krank hariç çoğu parçayı değiştirmiştik egzantrik,subap kadehleri,piston segman takım,yatakları+yazmayı unuttuklarım var komple 640 liraya almıştık,siz gene 1200ü gözden çıkartın
    94 şahin de normal motor çıkar 94 sonlarında s motor wardır ama %90 eski motordur , eski motor s motor parça fiyatları zaten aynı usta ne kadar ister orası muamma usta war usta war

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)