ben araç sahibine sorıym![]()
erelinki sanırım bundan değildi.
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
yok yok...msn de dediğim gibi yinede okşa sağa sola renk değişiyorsa hafif tamamdır![]()
Gerçeğinin 1.5 mt'lik rulosundan metresi 75€ fiyaıt var. Aslında Alcantra bir marka. Buna benzeyen diğer tipler ise sahtesi. Erel ve Tuğrul'un konularında detaylı yazmıştım.
@Tugrul
Bursa'da nereden alıyorsun. Fiyat nedir. Bende yaptırdığım yerden çok memnunum. Diğer yerleride düşünüyordum. ÖM atabilirmisin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kapı içlerine arabann rengine gore 1mm lik plaexi placadan kestir takD yok cok para vercem diyosan duz cf plaka yaptır ama paya maliyetli olabilir 500mm*200mm*1.5mm ine 150 kusur milyon istemişler di
hadi hayirli olsun tugral.. fotolari bekliyoruz
ilerde bende kesin yapicam bu olayi ortaya da metal kesip sigortalar + lazim warning ler ve butonlar gelicek..baya ilerde tabi
bu arada detayli fotolar isteruk hayirlisiylan![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
araç bugün döşemeciden cıktı koltuklar, kapılar yer halısı değiştirildi. Tabandaki eksiklikler giderildi gerisi bana kalmıs![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bı foto alalım tugralcım![]()
www.honda-tech.com