Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Fazla yakıt tüketimi, yüksek rolantı, rolantıde (yüksek olduğu halde) aşırı titreme, bunlar eksileri, avansı iyi ayarlamak gerekiyor, hava avans ayarı olayina filtreleri bantla kısmen kapatarak halloluyor, artıları ise baya baya iyi performans, süper ses kaputu açınca fena güzel görüntü vermesi, bol bol catara Patara, egzozdan çıkan ateş fakat rahat rahat sürekli binmek isterim dersen eğer yatık 45lık çift webber tavsiye ederim. He bide montaj işi teferruarlıdır, benzin pompası elektronik olmalı, motosiklet karburatorunun manifold falan ugrastırır yani.
ya zaten bundan önceki aracım vti idi. bu eski yadigarı bulunca 7 8 sene sonra almadan olmaz diye aldım

bu olay özellikle itb sesii anımsatır heralde diye çok kafama takıldı. ***** karbüratörle flash a filtre kiti yapsam bi anlamı olmaz.. e performans olarakta canı ne cilmi ne çok birşey beklemek manasız. optimum birşeyler yakalamak yterli benim için.. söyledikleriniz arasında çatara patara olayı çok rahatsız etti beni sadece egsoz falan hiçbirşekilde istemiyorum bu araçta zaten orjinal olarak toplayacağım. bu işlem ise tek fantazim olsun diye niyetliyim