darbe sensörü olabilir, o kaput altındaki kırmızı düğme, cukura düştüğünüzde devreye girmiş olabilir fakat tekrar çözülmesi konusunda çalışmasında bir sıkıntı varsa ondan da calısmıyor olabilir
Printable View
darbe sensörü olabilir, o kaput altındaki kırmızı düğme, cukura düştüğünüzde devreye girmiş olabilir fakat tekrar çözülmesi konusunda çalışmasında bir sıkıntı varsa ondan da calısmıyor olabilir
sıyah kaput var tavadan sıyah olabılır :)
benim eski aracımdada aynı sorun olmuştu sorun aküden çıktı sert çukura düşünde akü içinde kopmamı ney öyle bişey olmuştu aküyü değiştirdik sorun düzeldi
akude yenıymıs valla soyledıgıne gore yesıl ısık yanıyordu akude! hatta kutup baslarını soktuk taktık kendısını resetlesın dıye banamasın demedı :)
Tam durucakken araba kendi stop etti demişsiniz,bu sekilde olduysa aküyü eleyin,sonuçta araba çalıştıktan sonra aküyü soksende gider,durup dururken kendi kendine durması Mars motoru olma ihtimalinide azaltıyor gibi..merak ettim açıkcası...
bence de elektriksel bi problem var. arkadaşlarında dediği gibi bence düşmenin etkisiyle sensör lerden yada kablolardan birinde temassızlık oldu. endişe etmeyin o kadar.
cok sagolun arkadaslar bakalım bugun anlasılcak hersey kendısıde yazar :)
evet bendim :) çıkıcam şimdi dediklerinizi denicem olmassa ustanın ellerinden öper :) problemde neyse çözünce yazarım arkadaşlar ama bencede kırmızı düğmeden kaynaklanıyo basıp basılmadığı anlaşılmıyo herhangi bi ses gelmiyor swich ten
marş motoruna çekiçle bi iki kez vur ama kırma sadece sarsılsın bıraz.
emre nın yazdıklarıda mantıklı ama marsı bozuk olan araba vurdurunca calısması lazım kadrandaki ışıklarda cansız yanıosa aküdendir ama canlı yanıosa arabayı vurdurup çalıştırmayı dene çalışmıosa sorun başka şeydendir.
sierrada buna benzer bi sorunla karşılaştım çukura girdim benzin pompasının üzerinde tükenmez kalem mekanizması gibi bişey var o çukurda kendini korumaya almış yakıt akışını kesmiş bendede marş almadı benzinde vardı akü ışıklarıda tamdı soluğu çekicinin üzerinde göztepe sanayide aldım umarım en ufak masrafla çıkarsın işin içinden geçmiş olsun