herkeze merhabalar Clio Rs 172 kullanısıyım çukura düştüm baya gittikten sonra durucakken stop etti çalıştırdım marş aldı sonra tekrar stop etti çalıştırmak istedim marş çevirmiyo arza ne olabilir ???
yardımcı olursanız sevinirim...
herkeze merhabalar Clio Rs 172 kullanısıyım çukura düştüm baya gittikten sonra durucakken stop etti çalıştırdım marş aldı sonra tekrar stop etti çalıştırmak istedim marş çevirmiyo arza ne olabilir ???
yardımcı olursanız sevinirim...
denedim kırmızı düğmeyi olmadı soketini taktım çıkardım gene olmadı kutup başını söktüm bekledim olmadı marşa basıyorum tık diyo kesiyo almıyo döndürmüyo marşı aküde yeni anlamadım bi türlü mekanik bi bilgimde yok fazla
Sigortaları kontrol ettiniz mi ?
...
benimde aynı başıma gelmişti ama sabah marşa bastım çalıştı belkide sizinkide çalışır çukura düşürdünüz die sinirlenmiş olabilir...![]()
kızdı heralde afacan
inş dediğiniz gibi olur valla ilginize teşekkür ederim yarın sabah ilgilenicem dedikerinize bakıcam olmadı ege tuninge çekicem aracı mustafa abiye inş büyük bi sorun yoktur gece gece canımı sıktı
![]()
inş öyle olsun abibenzin lambasıda yanıyodu onla bi alakası varmıdır peki çok soru sordum ama kusura bakmayın..
arabayı 3. vitese alıp ittirmeye çalışabilirmisin ? en azından motor kitlemesi olup olmadığını anlarsın..
benimki olabilecek en zor ihtimallerden biri..motordan kötü bir ses gelmedi dimi ?
kac kez bastık ona altındakı sokete kadar soktuk acaba soketmı calısmıyor dedık sankı bır ara marsı yıcekmıs gıbı oldu ama gene eskısı gıbı tık dıodu kalıyodu bugun bakılcaktı ıste araba![]()
doğuştan araba manyağı
bencede marş motoru olabilir ..
bu arada 1 hafta önce bi rs görmüştüm otogarın otoparkında sizinkiydi sanırım siyah kaput vardı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)