r9 lar için coilover varmı acaba ? varsa veya satan fiyatını pm atabilir mi ?
Cihan yazmak istemem ama canturke gittim anam ağladı belki sorun bende dedim bı araba daha götürdüm onada tecavüz etti gideceğim en son yer canturk olur
C R M performance
araban nedir bilmiorum genel olarak herkes memnun bi sıkıntı yok r9 iki araba var en yakın örnek fotoğrafınıda koydum. Yaptırma isteği emree55 arkadaşa bağlı..
yazmak ıstemem ama bende bır daha gıtmem 1000 dolarlık amortusorlerı yerden yere atıyor elemanlar yazık gunah yanı sokerken cekıcle yaraladılar amortusorumun bırınıı o yuzden bır daha tobe
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Amma çok cantürkzede varmış.
Bundan 6 ay - 1 sene öncesinde cantürk başlığında herkes çok memnunum diyordu. Hatta öve öve bitiremiyorlardı. Bir ara ben bile gaza gelmiştim, atlayıp Ankara'dan gidecektimSonra ne oldu da böyle oldu acaba?
r9 için en uygun fiyatlı düşürme şekli
gidip çıkmacıdan 2 adet r19 yayı alıyorsun (r19 yayları r9 yaylarına göre daha serttir) sonra aldığın yayları isteğin doğrultusunda kesiyorsun arkalarda zaten torsiyon onu ayarlarsın
en ekonomik şekilde dediğim gibi yaparsın ama özel olarak coi de yaptırabilirsin
cantürk magdurlarındanım,
cantürk zedelerin elindeki coillerin tamiratını yapan arkadaş levet sanayi sitesinde ank amortisör engin
0537 624 17 88
garantili ve para iadeli yapıyor. cantürkten sonuç alamayınca TT den bir arkadaş önerdi bu arkadaşa gittim tavsiye üzerine 4 ayı geçti daha tık yok
ama fabrikasyon alabilecek durumunuz varsa bence orjinal bişey alın
saygılar.
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
sakıncalı tabiki değil dersek yalan olur he nasıl sakıncalı viraj kasıyorsan sakıncalı onun haricinde bir sakıncası yok
http://www.techturkey.com/forum/otom...sik-pda22.html
bu kendi aracım yayları dediğim şekilde çatır çatırda kullanıyorum takribi 1 senedir bu şekilde araç daha bir problem yaşamadım üzerindeki yaylar kese kese 3 bakla kaldı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)