Okhan Gedik thp kırmızı siyah
pişman olan var mı arkadaşlar _? görüntüsü çok güzel ama Citroen diye kurt düşüyor içime tavsiye etmiyorm kimseye
DS3 özel seri bi araçtır. her aracın kronik sıkıntıları olabilir ama nasıl bir arabayı bindiğinizi unutmayın. Örneğin DS3 kapıları yada camları ses yapabilir. Çünkü kocaman bir kapı ve cam var. Taşıyıcı zamanla boşluk yapabilir her araç gibi. Ama hepsi çözümlenmiştir.
Ümit Erbaş- kırmızı beyaz
bu arada coilover kullanan var mı? bilgi rica ediyorum yada 207 ile ortakmıdır![]()
kopya kokusu alıyorum kemal![]()
![]()
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
ds3 dizel kullanmışlığım var cidden yol tutuşu oldun gidişi olsun tatminkar ve ekonomik kullanımda fazlada yakmıyor
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Günaydın millet. 01.09.13 günü gerçekleşen Pist Gününden benim aracımdan çekilmiş kayıt sonunda bitti.
Sonuna kadar seyredin. :P
https://www.youtube.com/watch?v=7FuoNuJApGw
Büyük kayıt gopro ile küçük kayıt samsung note II ile çekilmiştir. Acele ile aynı açıdan bağlamışız aletleri.
ortak video güzel olmuş.ama müzikleri neden koydun.az motoru dinleseydim![]()
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)