Arkadaslar megane 2 rs' in esp'sini nasil iptal edebiliriz ne yapmamiz gerekiyor
Arkadaslar megane 2 rs' in esp'sini nasil iptal edebiliriz ne yapmamiz gerekiyor
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
rs tuner cihazı ile iptal edilebilir lisans ve modülü lazım cihazın. yani birazcık masraflı ama zor değil
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Peki czt'lerde yapiyorlardi sanirim kablolari arasina ac kapa bi sistem yapiyorlardi rs'lerde mumkun degil mi bu tip bi sistem
YUNUS EMRE
tavsiye etmem.fren sisteminin kitlenmesine sebep oluyor. abs devre dışı kalınca çapraz kitleme olmadığından araç yan dönebilir kayabilir v.s v.s frenleme sırasında başına birsürü şey gelebilir.
megane rslerde asr yi kapatınca 50km ye ulaşınca geri devreye giriyor. bu 50 km limitini abs beyninden 250ye cıkarabilen istediğin hızda devreye sokup istediğin hızda devreden çıkarabileceğin şekle çevirebilen sadece rs tuner var. yapacak başka bişey yok.
asr iptal istiyorsan bu paraya kıyılacak. bence yanında chipte satın alırsın dahada uyguna gelir. 700 küsürlere asr + chiptuningini yapma imkanın var stage1 olarak. mantıklı geliyorsa bi rs tuner temin edip yapabilirsin.
tekbaşına sadece asr iptali zaten 500 civarını bulur.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Yazilim yapildi bu gun itibariyle simdilik islemler bitti bitti ama cok fazla sarmaya basladi arac esp de engellemeye calistikca cok garip bi durum oluyoranlasilan rs tuner mecburi.aslinda biliyordum rs tuneri ama baska bi yolu varmidir diye merak etmistim ki bu fren olayi baya bi sikinti olur
yine mecburen rstuner'e kaldik
![]()
YUNUS EMRE
evet el mahkum. henkden başka renoların abs beynindeki herşeye müdahale edebilen adam yok malesef.
bilgisayarlar fren havasına kadar alabiliyor. asr limitleriyle oynayabiliyor bi çok şeye müdahale edebiliyor.
Teknoloji arttikca b.ku cikiyor sanki yok cok gicik bi durum iptal tusu var iptal ediyorsun tekrar devreye giriyor :S
YUNUS EMRE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)