lpg ayarını kıstırr kardesımm her hangı bı lpg cı yaparr benım arabam gıtmesınn az yaksın dıyosann .. 50 yıde gecmee az yakar :D
Printable View
lpg ayarını kıstırr kardesımm her hangı bı lpg cı yaparr benım arabam gıtmesınn az yaksın dıyosann .. 50 yıde gecmee az yakar :D
kardeşim filtreyi bu şekilde kullanma bence .filtren bu şekilde motorun içinde ki sıcak havayı çekiyor . bu da sana eksi olarak yansır .cold air e dönmelisin.eğer ben uğraşamam dersen orjinali en mantıklısı kafan rahat olur
Ne yazikki aracin uzerindeki yazilim aracin orjinal filtresine ve egzozuna gore, eger aracin suanki filtreli ve egzozuna gore bir beyin ayari yaptirirsaniz durumun duzelecegini umut ediyorum. Aracin kendi beyninden bahsediyorum, lpg degil.
Yalniz birsey demeyi unutmusum cok cok onemli bir tecrubem, lpg'li aracta acik hava filtresi kullanilmazda, tavsiyede edilmez, nedendir bilmem, lpg'nin beyninin bozuldugunu soyliyorlardi bir zamanlar.
Acik hava filtresi lpgli aracta rolanti tutmayabilir, rolantin nasil?
tamam kanka zaten ona verilmiştir ayar vermeden adam takarmı lpg yi ondan değil bence uzman lpg kullanıcısı olarak tan:D ama aklımada inan hiçbirşey gelmiyor yani herşeyden olma ihtimali var en temizi orjinali takıp 0,27 takılmak;)
aklıma gelen filitreyi taktıktan sonra ayara gittinmi yoksa orjinali söküp açığa çevirip devammı ettin:confused:
usta usta değilki filtreyi takalı 10 dk oldu gittim ayara lpg için bu arabanın boğazını temizlet diyo çok hava çeker pislik vardır orda diyo :D daha 10 dk ne çiicek dedim gazdan uçuyorsun sanırım dedim :D yinede söktüm baktım toz bile yok :D
ozaman sen varya ustanı değiştir kardeşim en iyi çözüm bu:icon_tup: orjinalden açığa geçildiğinde ayar ona göre veriliyor zaten ama senin usta tırtmış sorun orda:D
aklıma gelen o anlattıklarına bakarsak koca istanbulda da sağlam bir usta bulman için yardımcı olacak arkadaşlar vardır hani:icon_tup:
inş bakalım ona göre bi işlem yapıcaz yine
bence biri sana dur diyor bir süre sakin gez :)
bu tip problemler kurcalattıkça saçmalar dikkat et. boşu boşuna bir ton para harcama
1.6 civic ies 66k km'de lpg'li Açık hava filtresi aynı şekilde ancak ben farın arkasına kadar uzattım
Lastik ölçülerim orjinal
Ben kullanırsam redline max 40-45 kuruş yakıyor
Babam kullanırsa max 3000 rpm 28.5 kuruş yakıyor