Nedir bu şanzımandan çektiğimiz Ayvaz yaa.. Benimde 2. vites senkromeç bozuk cartlıyo geçerken..
Geçmiş olsun esercimArkadaşlarında dediği gibi şanzımanı açtırıp komple sıkıntılı parçaları değiştir..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ben işten çıkmıştım solunuzdan geçtim , sanırım joydan çıkmıştınız neyse...
büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda aracınız eski performansına geri döner.
maşallah diyelim ...
Eser bahsettigin benimde basima gelmisti ezn ile ac'yi denerken 3'e sokarken kaçırdım sonra vitese sokmaya calismitim ama nafile hiç bı vites yoktu sansa 2'ye girdi hiç durmadan gecenin bi yarisi atasehirden b.evlere kadar 2.vites gelmiştim
Ertesi gün Crm Suat abi benden grup istedi Atatürk oto sanayiden 400-500 civarı çıkma grup almıştım sorun çözülmüştü![]()
joya çektik arabayı
saol kankacım
inşallah ama zannetmiyorum
valla Hakan ben sıkıştırmadım da aslında 4000-4500 gibi çektim 3 e gırmedi,boşluk bıraktım öle girdi sonra vites kolu boşaltı,çubuk falan cıktı diye dusunduk joya çektim arabayı sabah gıttım sogukken baktık herşey yerli yerinde heralde ayırıcı ya bısey oldu dedım ordan cıktım sanayıye gıderken olan oldu
.......................................
aynı şekilde benim de ilk başta herşey yerli yerinde gibiydi, yağ boşaldıktan sonra 1. vitese taktım arabayı hareket etti sonra durdum geriye taktım boşa çıktı vites bi daha da hiçbir vitese geçmedi araba, moralini bozuyorum biliyorum ama tıpa tıp aynı şeyler olmuş şanzumanlara
CAN CEYLAN
Keşke sabah yürütmeseydin arabayı cok geçmiş olsun.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Burada cok cıkmacı vs yok olsa bende yardımcı olmaya çalışırdım bir şekilde...
Bu durumlarda iyide kötüde olsa arabayı yürütmemek en güzeli şükür başıma hiç gelmedi ama kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm tekrar cok geçmiş olsun
Eser çıkmacı efe var onunla konuştunuzmu onda baya 106 cıkması mevcut belki onda olabilir ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)