ben o xenon için delinen kapaktadi delikleri daysonla güzelce doldurdum
dayson nedir?
ben bir plastik parca alip kapatacagim, silikonla yapistirip.
plastik parca yok ama icindeki demir kucuk soketler duruyor.
Bu aksam iki ampul aliyim bir de oraya uydurcak bir plastik parcasi bulucam.
Built to fall....
bu yapı marketlerde eşek gibi yapıştıran dolgu maddeleri oluyor, hani iki ayrı sıvıyı birleştirip yapılıyor. o olmazmı ?
74 model sehpa...
akçalı boyaların uzerınde rengı gosteren kısım oraya tam oturur ben oyle yaptım sıyah sıcak sılıkon ile kötüde durmuyor
![]()
en garanti polyesterle kapatılıp üstüne zımpara vs komple siyaha boyanır sıfır gibi olabilir.
Toz lastiği yada arka kapak diyorlar abi içten dıştan deri yapıştır sorunsuz kullanırsın matrix e bende zamanında aynı şekilde takmışlardı güzelce temizleyip winnex deri karısımı bez gibi birşeyi baliledim sorunsuz kullanıyorum
delikten biraz büyük bir plastik parça keserek soğuk silikon ile yapıştırırsanız sıkıntı yaşamazsınız. sıcak silikon zamanla kendini bırakır. soketler direk uyar sadece soketlerin başına yalıtım yapmanız yeterli onun için elektronik malzeme saten yerlerde ısıtmalı makaron alarak işinizi halledebilirsiniz.
Bu aksam halledicem insallah.
oraya uydurucak bir parca buldum mu tamam, sekli cok onemli degil. onemli olan iceri toz almayi filan engellesin
makaron da var bende ama soketten gececek kadar genis degil.
praktiker yollari tastan
Built to fall....
Abi biraz geç oldu ama ancak inebildim arabanın yanınaBenim kapaktaki plastikler bu şekilde şeffaf sıcak silikonla yapıştırılmış muhtemelen...
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
osram nightbreaker plus takimimi aldim,
bu h7 lerde +- yonu farkedyor mu?
yoksa devre kapansa kafi mi? bende iki soketcik var standart normalde ne yone denk geliyor belli degil
Built to fall....
Evet bugun komple soktum herseyi, ve ne cikti dersiniz, ampuller H1 mis
Gidip degistirdim h7 nightbreaker pluslari, yerine all season 30% aldim.
nightbreakerlarin komik derecede kisa omurleri vardi.
Soguk silikon da aldim, herseye hazirim
Built to fall....
kapak tamam, fakat sol far fezayi aydinlatiyor,inanilmaz ayarsiz kaldi.
yerine oturmadi heralde sacma sapan goz aliyor....
http://img839.imageshack.us/img839/7...2541484044.jpg
kufur yemiyim diye en asagi ayarda gittim, bu sefer onumu goremiyorum.
yarin ince ayar yapicam
Built to fall....
farın kendisi tak yerine monte edildiyse, ampulleri kontrol edin yuvasına takarken kaymış olabilir. far ayarını yaparkende mümkün olduğunca karanlık bir yerde referans nokta belirleyerek sadece ayar yaptığınız far çalışırken ayar yapın daha başarılı oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)