bence butun işlemlerden önce bir dyno çıktısı alın işlemler sonrası bir daha dyno yapın
kolay gelsin Ahmet kardesmm
bence butun işlemlerden önce bir dyno çıktısı alın işlemler sonrası bir daha dyno yapın
kolay gelsin Ahmet kardesmm
Bende oyle dusunuyorum kardesim,dyno'ya cıkarmak icin sorduk iste bugun pasaoglu servise malesef dediler mecburen kalmıstı yarın onno usta'yı arıcam bakalım olmadı sabahtan bi ugrıcaz yanınaCok sagol Gorkemcim,Hepimize kolay gelsin
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
olm hani satılmıstı bu v10 ? kolpacino seni![]()
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
Biz 1.7 Corsalardan en iyi sesi Susturucusuz alıyoruz..![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
video isteriz..
bir de onno usta 4x4 otomatik ölçüyormuymuş ?
Evet Onno Usta otomatik 4WD dyno testi yapıyormus,150YTL..
video cekicez insallah![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Daha vaktimiz olmadı dynoya fakat egzosun hissedilir sekilde +sı oldukısmetse yarın aksamda chip yapıcaz,gecede deneriz..Allah izin verirse haftaicide olcturebiliriz Onno Ustaya.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Cok tesekkurler,bende senin aracı gordum masallah cok guzeldi gercektenn
Leventcim cok sagoll![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
VW Tech yetkilisi olarak konuşuyorum maalesef 4x4 ölçemiyoruz dynomuz DASTEK 2wd yük dynosudur.
Hayır oyle abartı bisey degil,rolantide filan stock haliyle aynı,fakat yolda giderken gazlamaya baslayınca cok rahatsız etmeyen(icerden) hos bi ton oldu
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kusura bakmayın belki yanlışta biliyor olabilirim trde sadece birtnae 4x4 dyno olduğunu biliodum oda paşaoğlunda diye biliyorum
www.egeturbo.com
Turbo asker
Onno Ustadada varmıs ogrenmis olduk
Arabayı bu chipledik,inanılmaz bi guc artısı oldu fakat arac bi sure sonra kendini otomatik olarak limitleyip sabit hızda gitmeye baslıyor,tork limitorunden dolayı olabilir diye dusunduk,orjinal yazılıma dondurduk yarın tekrar chip yapıcaz.İnsallah,sorunsuz bi sekilde olur..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
350 tekerlek üstünü ölçemiyor diyordu o dyno için dynom arkası sitesinde üstüne road power veremiyormuş yük yok yani
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Valla bilemiyorum ki,dogru duzgun olcum yapan bi dyno gormedim zaten daha su ana kadar TR'de?.insallah olur kısa zamanda.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hayırlısı olsn Ahmetcim inş gönlünce olur merakla bekliyoruz![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)