-aykt- Nickli Üyeden Alıntı Bir de böyle yaktığını topluma açık umumi platformlarda paylaşma hocam. Vallahi arabasını yaktırırsın millete, arbede çıkar. 1500 kiloluk arabaya binme sende kardeşim....
1991 HONDA CRX - TOTALLED 1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD 1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD 1990 HONDA CIVIC EF - SOLD 85-92 OLDSKOOL COMING SOON
timucintt Nickli Üyeden Alıntı 1500 kiloluk arabaya binme sende kardeşim.... timu sedan ef te hafif bi araba değil ki ben kantara soktum geçen arabayı, arabada si jant ve lpg var 1030 kg çıktı
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
despe Nickli Üyeden Alıntı timu sedan ef te hafif bi araba değil ki ben kantara soktum geçen arabayı, arabada si jant ve lpg var 1030 kg çıktı şasesi ağır küçük durudğuna bakma abi... altına in dopdolu... ek eg ye benzemez ef
çok güzel yol tutuyo yalnız meret
despe Nickli Üyeden Alıntı çok güzel yol tutuyo yalnız meret civice yol tutuşu EF öğretti zaten
despe Nickli Üyeden Alıntı çok güzel yol tutuyo yalnız meret Katılıyorum.... ayrıca bu yakıttan sonra satmam ben bunu binicem
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları