User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: RENAULT Z.E. Satışa sunuldu.. Peki ya fiyatları?

  1. #39
    Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Sep 2010
    Yaş
    41
    Şehir
    istanbul
    Mesaj
    2.758
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecen Pazar Auto Drom da Renault Mais bulsumasinda Megane Rs rs trophy vs ile birlikte bu aracida test ettim. 0 dan kalkista rs ten hizli. Arac full sarj ile normal kullanim 140 km gibi bir menzil goruyor. Batarya kiralandiginda batarya sarji kullaniciya ait. basinda 4 saat bekleyecek yani. Batarya 5 yil garantili. Gece sarj ederseniz 3,7 liraya full sarj oluyor.

    3.7 tl=140 km yani bagajin yarisi kapali kutu batarya. 106 bagajini diklemsine hayal edin o kdr ye var arabada. Aksam eve gidince bir kac foto upload ederim.
    Batarya kiralama dediğin şu aylık €83 olan ücret mi? Başka ne gibi bir alternatif var ki? Arabayı bataryasız mı veriyorlar? Yani 64.900 TL fiyata batarya dahil değil mi?
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

  2. #40
    coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Feb 2012
    Yaş
    30
    Şehir
    Mersin | İstanbul
    Mesaj
    1.835
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fluence'nin benzinlisi doğru, düzgün yapıldı mı da elektriklisi doğru, düzgün olsun.

  3. #41
    EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    Mar 2010
    Yaş
    41
    Şehir
    34 / 41
    Mesaj
    9.567
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Batarya kiralama dediğin şu aylık €83 olan ücret mi? Başka ne gibi bir alternatif var ki? Arabayı bataryasız mı veriyorlar? Yani 64.900 TL fiyata batarya dahil değil mi?
    Evet araba bataryasiz veriliyor. Bataryali alma durumu arabayi asiri pahaliya getiriyor ve bataryanin garantisi 5 yil olmuyor o zaman. Yilda 10k km ayda eder 850km civari

    850/140= 6,07 kere yani 7 kere sarj

    3.7 duz 4 lira al sarji 7*4=28 lira aylik sarj parasi 83€ da batarya parasi eder toplam maliyet 250 lira gibi bir para.

    250lira=850 km

    Bu arada bakim masrafi yok. sanziman yok ileri geri park modu o kadar) her hizda ayagin altinda 200 kusir nm guc.

    S.i. ksinlikle mantikli. sehirlerarasi kullanimda mantiksiz. sehir disi kullanim ihtiyacinda z.e nizi maisin ucretsiz otoparkina koyup gunlugu 90 liradan son model clio dizel kiralayabiliyorsunuz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •