Tünay seni şikayet eden kişiyi sölim belki işine yarar yogi şikayet ediyo bizzat şahit oldum
parasını versın alsın gelsın nasılsa garajıda buyuk mpower da muhendıs.. geldiğinde elden verılır getırtılenlerın parası olur bıter =)
atituti Nickli Üyeden Alıntı şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor
http://www.techturkey.com/forum/members/4098-yogi.html
meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı parasını versın alsın gelsın nasılsa garajıda buyuk mpower da muhendıs.. geldiğinde elden verılır getırtılenlerın parası olur bıter =) Ben 20 € ateşlerim 5'lik Nutoya
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Tünay seni şikayet eden kişiyi sölim belki işine yarar yogi şikayet ediyo bizzat şahit oldum şikayet sebeplerini çok merak ettim yalnız
tünayK Nickli Üyeden Alıntı şikayet sebeplerini çok merak ettim yalnız Kıskançlık Sana hastaymış sen evlenince nefret etmiş senden aşkına karşılık bulamayınca
Yazılarından rahatsız oluyomuş bide argo diyodu şerefsiz
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Yazılarından rahatsız oluyomuş bide argo diyodu şerefsiz İbo kirli konuş benimle
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Yazılarından rahatsız oluyomuş bide argo diyodu şerefsiz argo mu? arkadaş ingiltere doğumlu herhalde? sokak adamıyık biz topragım...
tünayK Nickli Üyeden Alıntı argo mu? arkadaş ingiltere doğumlu herhalde? sokak adamıyık biz topragım... Tribal jigolo kendisi alınabiliyor kendini banlatabiliyor yapiyo yani rehabilasyon dersleri aliyo eski sagligina kavuscak ahahah
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Tribal jigolo kendisi alınabiliyor kendini banlatabiliyor yapiyo yani rehabilasyon dersleri aliyo eski sagligina kavuscak ahahah budamı gol deil be kanka
imza...
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı budamı gol deil be kanka Panpa adam yolunda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları