b16 takarsan ruhsatda'da sıkıntı yaşamazsın, ilerde sc yaparsın çokta tatlı olur..
k20 olsa daya doyumsuz olur tabıkıde ama b16 da can olur..
GÖKHAN
532 225 48 10
hondacıyım ben,heryerde sıkışırım..
13e 1.4 alınsa 25 cıvarıda motoru alıp koymak tutuyor ufaktan hesaplamıstım
38-40 gıbı bısıye mal oluyor. 50ye ep3 almaktansa bence daha mantıklı.kasa olarakta ek daha cok hosuma gıdıyor sahsen
valla benim gördüklerim b16'da güzel yürüyor nette örnekleri var hemde gırtlak yapmadan yani çok güzel gidenleri var videolarda hep izliyorum headers cai emme inceden bi egzantrik ve ayarla çok güzel olur bence tadından yenmez
k20 olsa tabiki çok güzel olur ama b serisi motorlarda güzel sonuçlar verir. aslında b16a2 den başka seçeneklerde düşünülebilir. b16b , b18c , b20 yada H22. bursada çok başarılı atmosferik bir H22 var mesela
ben fazla sıkmam ciğerlensin vtec açsın bana yeter zevk için istiyorum diyorsa; VTI b16a2.
ama yok hayvan gibi yürüsün N/A olarak alayına saplamak istiyorum diyorsa;
B16B, b18c (99+ B18C5 usdm, b18c6 ukdm, 99+B18C jdm)
gsr/sir-g b18c veya c3, c4 fln girmeyin..
Pro Stock Garage
si kasaya b16 gayet kolay ve sıkıntısız olur kardeşim...
para olarakta en az 10 lira kara geçersin...
yürürüne gelince benim arabamın 3 silindirli 171 hp verdiği zamanlarda 208hp lik ek kasa beni 5 boy geçebiliyordu sen hesap et sağlıklı halini...
illede yürürü konusunda bi şüphen varsa 1 hafta sonra çıkartıcam arabayı videolarda görürsün yürürünü ona göre karar verirsin...
Ne guzel bi konu olmus herkesin faydalanmasi acisindan acikcasi gayet tatmin oldum cevaplardan.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye