aracıma basınc saati takmak istiyorum fakat emme manifoldu herhangi bir boru ile geçiş sağlamadığı için delinmesi gerekiyormuş, plastik olduğundan çatlama ihtimali çıkıyor bu soruna çözüm varmıdır?
Aracım= c4 diesel 1.6 110hp
basınc saati=hks
aracıma basınc saati takmak istiyorum fakat emme manifoldu herhangi bir boru ile geçiş sağlamadığı için delinmesi gerekiyormuş, plastik olduğundan çatlama ihtimali çıkıyor bu soruna çözüm varmıdır?
Aracım= c4 diesel 1.6 110hp
basınc saati=hks
US Performance
Emme manifoldunda gaz kelebeğine benzer bi nane olması lazım egr nin bağlnadığı yerin oralarda bu dizel motorlarda kolay stop etmesi için we yeri geldiği zaman limitör için kullanılan bi kelebek. Oralaraın söküle bliyo olması lazım kolay bi şekilde. Sök orayı del tornacıda diş açtır klavuzla oraya bağla. Kolay bi yöntem diil ama en güvenilr olanı.
chipte bildiğim kadarı ile turbo basıncı artmazdı markası ney yaptırdığın chip markasının
www.egeturbo.com
Turbo asker
İzmit körfezde time trial e giren C4 dizel senmisin![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Arkadaşlar henuz chip taktırmadım fakat yakın bir sure içerisinde direct chip olarak beyne mudahele etmeyi düşünüorum chip ten sonra illaki biraz gıdıklanma olur boost ta kendim arttırmayı düşünüorum bakalım şu saati takalımda..
US Performance
Benim daha önceki aracımda (fiestada) vardı hiç bole kaynak maynak uğraşmadan takılmıştı bunda uğraştırması ilginc ankarada bunu sağlam yapacak usta varmıdır acep ??
US Performance
Fiestada intercooler yok, nerden aldınızki?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)