www.omsaprime.com bi incele istersen
[SIGPIC][/SIGPIC]
WOİCE CAR Hİ-Fİ
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bu gün speed sound a gittim ama bakmayı unuttum![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
apo yaptırırsan ve memnun kalırsan banada haber cak bende aracın iç konsoluna yaptıacağım
www.egeturbo.com
Turbo asker
önce bi yapılanların resimlerini görelim arda
demin kafamdakileri çizime döktüm timer-evc-vs.yol bilgisayarının bile yerini değiştirdim biraz fantezi bişey oldu çıkma panel araştırcam şimdi bulursam kesip-biçerek istediğim görüntüyü elde edicem inş. o zmnda direk bu uygulamayı yapıcam,bakalım hayırlısı
sabırla bekliorum apo yapan arkadaşlarında resimleri paylaşmasını istiyorum bende bugun omsa prime arayacaktım arabanın parçaları yüzünden aramaya fırsatım kalmadı yrn bende arıcam
www.egeturbo.com
Turbo asker
bugun bi arkadaşım kendi aracının iç konsol parçalarını adanada birisine gönderdmiş hani bole lastik gibi maunlar olurya onun gibi carbon görünüm vermişler çoook güzel olmuş yerini sorayım tam olarak olmassa bizde yaptıralım işçiliği güzel olmuş çoook beğendim
www.egeturbo.com
Turbo asker
izmir torbalıda var bu işi yapan ve prof adamlar yaptıgı iş gercekten guzel fiyat olarak makının calısma suresıyle orantılı
bu kaplama gibi duruor abi
www.egeturbo.com
Turbo asker
Carbon Fiber zaten Sheetler halinde gelio.
Hepsi kaplama oluo.
Bunun bide gercek disi durmasinin sebebi Twill'in den dolayi.
Bunlarda bikac cesit war.
Resme bakarak konusursak bu 1x1 olmasi lazim CF gorunumlu stoplardakinden.
Benim koydugum resimdeki 2x2.
En pahali olanlarda ZONDA lardakiler ama onlarin Twill'i ni bilmiorum, yapanida gormedim sadece bi konusmada gecmisti.
Ama sheetleri cok pahali ve ozelmis onlarin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)