Abiler 440 550 arası bir enjektöre geçmek istiyorum ama hangi enjektör sıkıntısüzerine olur yardım lazım serdar abi daha önce denso takmış ama biraz ugrasla rc takan varmı
Abiler 440 550 arası bir enjektöre geçmek istiyorum ama hangi enjektör sıkıntısüzerine olur yardım lazım serdar abi daha önce denso takmış ama biraz ugrasla rc takan varmı
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Bukadar vahimmi durum ya![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
littlevo czt için bi ara enjektör almıştı ama kullanmadı duruyorsa bi görüş istersen.
barnak bassam olurmu ?
Selam kardeş sen turbo falanmı büyüteceksin enjektör orjinal turbo da hepimizin arabasında yetişiyor sorun yaşayanda yok . Şuan neden enjektör ihtiyacı var ?
1.6tdi.
Ecutech.
http://www.rsrs.jp/colt/engine/20_injector_kit.html böle bişi buldum colt için bisürü bişiler var adamlarda. Getirtme vs konusunu bilmiyorum tabi.
Bu arada czt lerde en yüksek güçte olan ranthor de orjinal enjektörle yürüyordu sanırım.
1.6tdi.
Ecutech.
Ahmet abi onlar uymamıştı soket gerekiyordu kullanmak için.
Wrxlerden çıkan 440cc pembe enjektörler uyuyor demişti Ozan Abi(Ranthor) bi denemek lazım.
Evo enjektörü uymuyor diye biliyorum ben takamamıştım.
kalem tipi boschlar uyar, top feed high empedance.
k20 ler auidilerle ayni tip fakap soketler nippon style..
maceraya girmeyin mavi 560 cc subaru enjektoru takin
direk fit...
Built to fall....
Regülatörüm sard pompada düşünüyorum
AS GARAGE
Ayrıca şöyle bişi buldum bunlar bizim araçlara olanlar yani 01 07 wrxlere olan enjektörler czt lere de olur demek.
440cc these are found in wrx 01-05 they are green/blue colour
565cc these are the pink injectors found on the Sti's 01-05
560cc found on 05-07 wrx these injectors are a blue colour
1.6tdi.
Ecutech.
Piyasada çıkmalar mevcut. Sti turbo sti ıntercooler sti enjectör - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 90116498 gibi.
Forumdada 0 ve 2 el parça tedariği yapan birçok arkadaş var.
1.6tdi.
Ecutech.
gökhan abiden aldıklarımı geri verdiğimde şunu bir arayayım
AS GARAGE
konuyu hortaltıyorum ama kusura bakmayın aklıma takılan bişey var arattırdım fakat bulduklarımdan da ben bişey anlamadım
şimdi her pompa modelinin kendine özgü bir basınç seviyesi var bu doğru dimi?
ve eğer böyle ise takacağımız random bir enjektör istenen (yada gerek duyulan)seviyede işeyebilecek mi? regülatör benzin basıncının miktarını ecu'dan alıyor sanırım bu halde re-map gerekecek mi. çok soru sordum farkındayım . şimdiden teşekkürler. iyi forumlar. saygılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)